| adriela_5337 a întrebat:

Se poate spune ca am facut-o cu pr meu...eram virgina cred...adica am mai incercat odata si m-a durut aksa am gasit o pata pe chilotei si acum cand am incercat a durut ft putin si a intrat tot si data trecuta intrase doar capu si muream d durere.si nu ne dam seama ce s-a intamplat. am vost virgina?/mai sunt? dau funta

Răspuns Câştigător
| micutzadominatoare a răspuns:

este o intreabare greA, probabail ca ai fost practic virgina si de aceea tea duru\t atata de mult, pentru ca vaginul nu era largit, cred ca te-ai dezvirginat pe jumaatette adica s-a rupt o parte din himen si nu a curs sange, sunt multe cazuri in care nu curge sange, iar dupa aaceaa cand ai facut-o a doua aora probvabil ca s-a rupt complet, si odata largita nu tea dururt foarte rau

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

NU mai esti virgina de la primul contact sexual.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Acum sigur nu mai ești, ai avut o tentativă înainte și atunci poate a fost o deflorare incompletă!
Ai grijă la igienă și protecție!
Pa, pa.

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Da, ai fost virgina si te-a dezviriginat de prima data cand a bagat doar ''capul''. Daca te-a durut e o dovada in plus ca erai virgina. Pata gasita pe chilotzei e un motiv in plus sa crezi asta. Acum nu mai esti virgina.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Bună.
Cu părere de rău sau de bine, nu mai ești virgină.
Pe viitor protejați-vă ca să nu aveți probleme.

Toate cele bune!)

| ELLSSA a răspuns:

Sigur nu mai esti acum.

| PinkTerror a răspuns:

Prima data ai fost... acum nu...

penetrarea are loc fie ca baga capu sau intr cu totul si in ceea ce priveste sangele poate sa nu iti curga sau poate sa iti curga mai arziu etc. iar acum cu siguranta nu mai esti...

| 7lucian8 a răspuns:

Pai din prima incercare nu mai esti desi nu a intrat toata.himenul este la intrare

| baby_4423 a răspuns:

Nu numai virgina funda

| jordan_6666 a răspuns:

Ai fost si cel mai probabil nu mai esti

| Valy1106 a răspuns:

Da ai fost virgina si acum nu mai esti atunci ti-a intrat doar capul deoarece a trebui sa iti rupa himenul si de asta a fost si cam dureros pata aceea de sange este de atunci de cand ai facut-o fiind ca ti mai ramas sange in vagin iar tu dupa ce te-ai imbracat si ai mers sau cine stie ce oi fi facut tu sangele sa scurs din vaginul tau pe chilotei. funda?