| elasexygagica a întrebat:

Se poate trai foarte bine si fara copii? De ce certurile in cuplu apar tot timpul dupa ce este fatat plodu, cunosc un caz de familie in care cuplul, inainte de a face copii erau oameni foarte instariti si isi permiteau orice, acum ca au copii au ajuns la sapa de lemn si nu mai au ce pune pe masa? Nu stiu ce sa mai cred n-am chef sa ajung la sapa de lemn din cauza unui mucos sad stiu ca ma gandesc prea devreme la chestiile astea (am 10 ani) dar cand vad cazuri din astea nu stiu crying crying voi ce credeti? se poate in viata si fara sa faci copii?crying

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Eeeei inca te gandesti devreme la asa ceva si in ziua de azi cu copil in carca e mai greu si in plus in Romania ca e vai si amar ce viata e acolo. Tu calma si lasa sa treaca timpul distreazate de viata cat poti

18 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Bine... ai tu 10 ani cum sunt eu Mahmoud Ahmadinejad.
În altă ordine de idei, însă, problema familiilor care se duc dracu' după apariţia unui copil, este o problemă foarte reală.
Un copil e scump (financiar vorbind!)! Şi, pe lângă declinul financiar, din cauza copilului există şi un risc foarte mare ca relaţia de cuplu în sine să se distrugă definitiv şi irevocabil.
Salut.

| Elena1234456 a răspuns:

Un copil ar trebui sa fie un motiv de bucurie daca exista conditii. Sunt curioasa ce ai zice daca parintii tai ar avea gandirea asta.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca si tu mai ai 10 ani inseamna ca eu sunt Madonnalaughing

| EuCuTine a răspuns:

Ok familia ta sigur sau certat si au spus asta. Nu pune la suflet aproape toti parinti cand se cearta zic asta ( mai ales din Romania ) nu pune la suflet. Spuneti mereu in cap ca esti un luptator si daca ai trait 10 ani poti sa traiesti inca 100 de ani pentru ca esti luptator. Puneti in cap idea ca viata este grea si ca oameni vb aiurea dar nu uita ca numai cu un "plod" poti sa continui ciclul vieti. Daca nu esti dorit de familie asta nu inseamna ca nu poti deveni mai bun decat ei si dai dovata de curaj. Nu uita ca toti suntem unici in viata. Cuvintele ranesc sufletul dar faptele bune sunt un medicament spiritual.

| Savy a răspuns:

Dar tu, ca un plod mucos care-si inghite painea din munca parintilor, simti ca esti o povara pentru ei? Faptul ca (desi se observa de la o posta ca esti o mica idioata fara vointa de a vrea sa gandeasca) parintii tai iti ofera tot ce ai nevoie fara sa-ti ceara nimic in schimb (si pun pariu ca nici nu le oferi nimic in schimb) iti zice ceva?
Sincer, decat cu odrasle ca tine mai bine s-ar adopta cainii comunitari. Cine-si educa in felul asta copii, punandu-i in fata unui calculator si lasandu-i de izbeliste, sunt demni de sapa de lemn.

| SteauaNordului a răspuns:

Ai 10 ani si vorbesti de un copil ca de un extraterestru
asa au gandit parintii tai cand te-au adus pe lume? " am fatat un plod mucos"?
sunt sigura ca ai tai nu gandesc asa
tu stai pe spinarea parintilor, nu te gandesti ca esti o povara si un chin pentru ei?

oamenii aia au ajuns in sapa e lemn din prostie nu din cauza copilului
copilul e adus pe lume ca vrea familia, nu e un accident, se naste din dragoste si iubire
un om care nu are copii e un ratat si asa o sa devii si tu daca nu faci copiii.

Apache
| Apache a răspuns:

Cand vezi o intrebare de genu pe TPU. vrei sa injuri utilizatorul!
cand vezi o intreabre a lui elexagagica nici nu te mai obosesti sa raspunzi!

| JustMeBăi a răspuns:

Si daca ai 10 ani, cum dracu' ai putut sa pui intrebari numa' de sex?! Uitati'va la intrebarile ei sa vedeti...

Răspuns utilizator avertizat
| Mic a răspuns:

Oare nu era bine daca nu te aduceau parintii pe lume, decat sa se chinuie cu o mucoasa ca si tine?

| Vampixu a răspuns:

Tot plod esti si tu, daca mata` ar fi facut avort nu mai erai aici sa pui intrebarile astea stupide. Oameni se cearta pe orice motiv prostesc, dar numai cei tampiti se cearta din cauza nasterii unui copil. Si, ce rost ar avea viata fara un copil? Aia doi sa se **** toata ziua` si gata. Cred ca asta ti-ai dori deodata ce te gandesti la asemenea lucruri. Iar cazurile pe care le vezi, stai tu linistita, ca oricat de greu le-ar fi, tot si-ar iubii copii.

| LoOran_1745 a răspuns:

Copil imputit, vorbesti doar despre sex ai numai prostii in capul ala de "mucoasa"! Daca parinti tai ar fi fost turci si ar fi auzit asta ai fi fost ingropata de vie in fata casei tale chiar de ei!

| AmericanHistoryX a răspuns:

Ai zece ani? pai inca esti "mucoasa" si nu de mult ai fost "plod"winking... tu pentru ce traiesti? te-ai nascut pentu a fii instarita? pentru cultura ta generala, daca o sa mai ai discutia asta vreodata, cu banii si avutia nu cumperi vieti in schimb poti sa omori si de multe ori trebuie sa renunti la banii si toate sa atingi un scop, si in cazul discutiei de fata "un plod", cum il numesti tu

| PufuleţiCuCaramel a răspuns:

Fata plodul?:O
mucos?:O
pai tu ce ai fost fata cand ai fost mica?
adica mica esti si acum si vorbesti de asta?
vezi-ti fata de scoala.
tu de unde mananci?
parinti tai nu au ajuns la sapa de lemn cand maicata a,, fatat" o mucoasa?
du-te fata dq si stai in banca ta!
_! _

| BlessMaster a răspuns:

Tre sa mai cresti sa intelegi lucrurile. nu tot ce zboara se mananca. daca vezi un om ca e prost nu inseamna ca toti oamenii sunt prosti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand insulti oamenii(in frunte cu parintii tai). O femeie da nastere unui copil din dragoste, din dorinta de a fi lasat ceva in urma ei. E adevarat ca totul e din ce in ce mai scump in zilele noastre si banii cat mai putini, dar o familie fara copii e ca si un pom care nu face roade.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci: in Franta exista un ministru (sau actualmente fost-ministru) care este orfan, crescut in orfelinat pana la 21 de ani si totusi a reusit prin propriile puteri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mata si tactu' gandeau ca tine nu am fi avut "onoarea" de a-ti raspunde intrebarii tale timpite, specifice plodului mucos!