Testul de sarcina nu e influentat de ce ai mancat. El e influentat de cat de concentrata e urina. Prima urina de dimineata e mai concentrata, de aceea testul se pozitiveaza cu vreo 3 zile mai repede daca il faci din urina de dimineata.
Asadar, daca vrei sa faci un test de sarcina si sa te poti baza pe rezultat, fie il faci in a 22 a zi de la contactul sexual sau intr-a opta zi de intarziere a menstruatiei din urina de dimineata, ori il faci in a 24 a zi de la contact sau in a unsprezecea zi de intarziere a menstruatiei la orice ora.
Eu nu m-as lua asa mult dupa ce scrie pe ambalaje, mai ales dupa cele care "detecteaza sarcina cu 4 zile inainte de intarzierea menstruatiei", maine poimaine apar teste care detecteaza sarcina inainte de contactul sexual
Cand esti la limita ca perioada e bine sa faci din urina de dimineata, tine cont ca gonadotropina corionica (hormonul "cautat" de testele de sarcina) se dubleaza de la o zi la alta, iar in urina ajunge mai tarziu decat in sange.
Buna...
Din cate stiu eu scrie pe pachet dar poti intreba la farmacie si din cate mai stiu il poti face oricand pentru ca daca esti insarcinata tot apare
Din cate stiu, sunt de doua feluri : teste care trebuiesc facute dimineata si teste care pot fi facute pe toata durata zilei. Iti va spune farmacista ce si cum.