Teoretic da, dar practic e mai bine sa nu se intample asta. Poate fi dureros pentru femeie si in plus exista riscul infectiilor, al unei sarcina daca e neprotejat si e si murdar...
Bună.
Este contraindicat în astfel de perioade deoarece riscul infecţiilor este de 100% mai mare decât în celelalte zile.
Multe femei o folosesc ca şi metodă contraceptivă.
Dacă îţi place să ai patul plin de sânge, treaba ta.
Eu nu sfătuiesc pe nimeni să facă astfel de practici.
Pa, pa.
In timpul menstruatiei libidoul este extrem de scazut, organismul isi cere, hormonal vorbind, pauza.Riscul sa contactezi o infectie este mare. Ma indoiesc ca unei fete ii place sa faca sex in timpul menstrei iar baiatul, probabil e disperat daca se preteaza la asa ceva.
Pai poti sa faci dar nu aduce niciun beneficiu
1. e foarte murdar
2.risc de sarcina mult mai mare
3.contactarea mai rapida a bolilor
etc...
mai bine asteptati cateva zile
Se pot intretine relatii sexuale oricand, dar nu e tocmai indicat in timpul menstruatiei.
Daca fata este de accord nu vad care ar fi probelma, totusi nu este chiar bine sa intretii relatii sexuale in timpul asta, dar daca crezi ca nu e nici o problema, dc nu?
Se poate dar e mai "murdar" sa o faceti pe un prosop mare. Ptr baieti nu e nici o diferenta dar fetele, uneori, spun ca le diminueaza durerile menstruale, ceea ce eu cred ca e bine.
Da de ce nu? Dar depinde de partener ca nu este cam igienic dar multe cupluri o fac si se spune ca atunci femeia se excita mai tare
Da se pot intretine, doar ca pe unele fete le deranjeaza, stii tu... Dar altfel e OK.
nicoleta_3386 întreabă: