| Dicanho10 a întrebat:

Se pot intretine realtii sexuale si in timpul menstruatiei?

Răspuns Câştigător
| catthshshshs a răspuns:

Teoretic da, dar practic e mai bine sa nu se intample asta. Poate fi dureros pentru femeie si in plus exista riscul infectiilor, al unei sarcina daca e neprotejat si e si murdar...

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este contraindicat în astfel de perioade deoarece riscul infecţiilor este de 100% mai mare decât în celelalte zile.
Multe femei o folosesc ca şi metodă contraceptivă.
Dacă îţi place să ai patul plin de sânge, treaba ta.
Eu nu sfătuiesc pe nimeni să facă astfel de practici.
Pa, pa.

| eugem35 a răspuns:

Nu este foarte murdar

Abh
| Abh a răspuns:

In timpul menstruatiei libidoul este extrem de scazut, organismul isi cere, hormonal vorbind, pauza.Riscul sa contactezi o infectie este mare. Ma indoiesc ca unei fete ii place sa faca sex in timpul menstrei iar baiatul, probabil e disperat daca se preteaza la asa ceva.

| Allegria a răspuns:

Pai poti sa faci dar nu aduce niciun beneficiu
1. e foarte murdar
2.risc de sarcina mult mai mare
3.contactarea mai rapida a bolilor
etc...
mai bine asteptati cateva zile happy

| Anecherry a răspuns:

Se pot intretine relatii sexuale oricand, dar nu e tocmai indicat in timpul menstruatieihappy.

| criss_3786 a răspuns:

Daca fata este de accord nu vad care ar fi probelma, totusi nu este chiar bine sa intretii relatii sexuale in timpul asta, dar daca crezi ca nu e nici o problema, dc nu?

| belltech a răspuns:

Se poate dar e mai "murdar" sa o faceti pe un prosop mare. Ptr baieti nu e nici o diferenta dar fetele, uneori, spun ca le diminueaza durerile menstruale, ceea ce eu cred ca e bine.

| nicol20 a răspuns:

Da de ce nu? Dar depinde de partener ca nu este cam igienic dar multe cupluri o fac si se spune ca atunci femeia se excita mai tare

| LCD a răspuns:

Unde-i igiena raised eyebrows

| miumiu a răspuns:

Da se pot intretine, doar ca pe unele fete le deranjeaza, stii tu... Dar altfel e OK.