Sincer, am citit tot, sunt fata, si nu stiu ce "verdict" sa dau... In tot cazul consider ca te percepe ca cel putin un prieten BUN. Parerea mea: daca ai cu adevarat sentimente fata de aceasta colega a ta, e sa ii spui, dar, totusi, sa fii constient ca e posibil ca ea sa nu ti le impartaseasca si sa fii pregatit la o posibila racire a relatiei voastre de prietenie de pana acum. Ar trebui totusi sa stai un pic sa te gandesti ce vrei exact si sa ai o mica converstie cu ea (de preferat fata in fata). SUCCES.
Cred ca te considera ca un amic, din timp ce iti spune tot ce se intampla cu viata ei. Daca poti, fii alaturi, ajut-o, daca iti place prea mult de ea, indeparteaza-te, pentru ca o sa iti faci mai mult rau.
Am citit totul...si..din pacate mie unul imi este clar. Nu esti altceva pentru ea, decat un simplu amic, prieten, coleg. Nu te place decat ca prieten, nu doreste o relatie cu tine. Iar tu, probabil tipul retras, mai timid, nu esti sigur pe tine, ca sa nu zic ca probabil esti si un fel de "tocilar"( ma rog, nu o lua ca pe jignire, doar ma refeream, ceva in gen, tipul mai inteligent) E normal sa nu vada altceva in tine. Daca te schimbi tu, poti sa o faci sa doreasca si altele..intrebarea mea pentru tine este... vrei tu sa faci pasul asta?
Parerea mea e ca vrea sa te faca gelos, sa iti atraga si mai mult atentia. Ar fi bine sa vorbesti cu ea si sa o intrebi direct ce vrea de fapt. Bafta!
Se prea poate ca tu sa nu fii altceva pentru ea decit un simplu prieten (coleg), sunt si fete care chiar daca stiu ca nu pot avea ceva mai mult decit prietenie cu un tip ii face curte, zimbeste, asa doar ca sa para draguta si sa le placa tuturor. In fine fetele pot fi destul de stranii uneori, nimeni din noi nu iti putem spune cu siguranta ce-i in capul ei, poate singura e confuza si nu stie ce vrea. Asta trebuie sa clarifici singurel, incearca sa intri si tu in joc nu fi timid vorbste deschis pe tema aceasta cu ea, poate nu iti va fi usor dar cu siguranta te vei simti mai bine dupa asta
Deciii succes.
Aa si cum spune si Purec21 problema poate sa fie in tine, probabil esti mai timid mai retras si nu esti sigur pe tine iar fetelor nu le plac aceste calitati la baieti. daca te schimbi tu poti sa o faci sa doreasca si altele.
Pa pa. :*
Multumesc pentru raspunsuri.i-as da lui "MicutaLui" funda dar din pacate nu pot...