Depinde de persoana. Unele schimbari fizice pot fi doar coincidente cu prima relatie sexuala, deci nu neaparat
Ana.schimbari fizice se pot produce in mod dramatic:daca nu te protejezi, poti ramane insarcinata din prima!
poti contacta si boli, tot din prima, iar unele te schimba, macar pentru o scurta perioada.(la inceput, in loc de "boli" am scris ca poti contacta si "boi" stii tu, gura pacatosului adevar graieste-vroiam sa zic, ai grija cu cine o faci)
N-as fi vrut sa te sperii dar tu ai inceput cu intrebari de felul asta.
Pana la urma, eu cred ca daca esti(pe cat posibil) atenta, va fi de neuitat.
Nu, nici nu te dezvolti mai bine, nici nu te opresti din dezvoltat, nici nu ti se lasa sanii, nici nu ti se fac mai fermi.
Cu putin noroc, daca el stie sa se poarte, tine la tine, si e totul ok, incepe sa-ti placa din ce in ce mai mult!
Dar, mare grija! Nu "vana" orgasmul!, ci lasa-te in voia simturilor, si atunci, poate cand te astepti mai putin, va apare! Fii pregatita!
Success!
Poate o se te simti putin altfel dar in nici un caz schimbari majore incat sa-si dea seama cineva ca ai facut sex doar in cazu in care nu incepe sa-ti creasca burtica, oricum atunci cand o faci gandeste-te daca persoana respectiva o merita pentru ca o sa fie o experienta unica.succes
tinablageanu întreabă: