| cipy a întrebat:

Se schimba ceva cand se rupe asa numita ata a penisului?
Vreau un link cu poze : inainte si dupa ce se rupe ata, plzzzzwinking
Chestia asta doare?

Răspuns Câştigător
| gingasull a răspuns:

Atunci cand se rupe aţa, sau atunci cand se rup doar cateva tesuturi ce alcatuiesc aceasta formatiune de piele, penisul cand va fi in erectie se va decalota singur ( pielea se trage spre baza) rămânând glandul "dezvelit"; iar atunci cand penisul este flasch ( nu este in erectie), decalotarea se poate face cu foarte mare usurinta ( fara sa mai avrem vreo senzatie neplacuta ca atunci cand se produce prima decalotare ) ce poate implica act sexual sau nu ( spun acest lucru datorita faptului ca orice tanar ( la alegere daca doreste in mod expres) isi poate face el aceasta prima decalotare prin masturbare sau nu. Cel mai indicat este ca prima decalotare sa se faca atunci cand penisul este in semi-erectie (in aceasta faza, decalotarea este mult mai putin resimtita ( ca durere) de catre barbat. Ceea ce determina aceasta usurare a decalotarii este faptul ca penisul in aceasta faza nu este la dimensiunile maxime, insemnand ca Nu se mai face acea "tensionare" a aţei eliminand astfel si disconfortul simtit de barbat atunci cand are loc prima decalotare.

10 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

Nu sunt baiat dar iti pot da asta: http://www.seximus.ro/intrebari_sex/frau_preput_1.php

| Arthur a răspuns:

Vrei pozele pe fond muzical sau fara? thinking

| MisterKat a răspuns:

Bestial, BitterSweet! laughing
Doare, doare. am auzit ca iti poti pierde si simturile, adica ramai orb, surd, mut, prost. o data cu pierderea virgintatii, deci ai grija! happy Suntem cu ochii pe tine! Succesuri!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n-am reusit sa o rup, dar in schimb mi-am dat un pierce exact in ata gen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Frenum_piercing

| joy008 a răspuns:

Nu se intampla nimic. In cel mai rau caz o sa curga o cantitate foarte mica de sange dar nimic altceva.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri