anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se spune ca fiecare om are o singura mare dragoste / un suflet pereche! Ce se intampla cu aceasta afirmatie cand te indragostesti de mai multe ori?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as zice ca mai degraba un om are o singura cea mai mare dragoste.

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,asa e.
Cautand,insa,marea dragoste,sufletul pereche,cei mai multi se opresc sau se ratacesc in iubiri false,in iubiri surogat,mimeaza iubirea si se mint atat de bine,incat pot ramane lipiti o viata intr-o relatie,indurand orice.
Sufletul pereche exista.
Daca vei avea norocul sa il intalnesti,vei intelege intr-o secunda si vei fi in stare sa lasi tot, orice, din acea clipa.
Oricat de straniu ti se pare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aceasta afirmatie devine nula.adicatelea o NEGATIE.omul se indragosteste de cate ori vrea., si iubeste cat poate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista suflet pereche. n-am nici o indoiala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragostea este o unealta in perpetuarea speciei, asta este singurul motiv pentru care oamenii se indragostesc. in momentul in care in viata ta apare o persoana care ar putea fi un/o partener/a potrivita pentru a procrea atunci bang(!) apare atractia si toate sentimentele premergatoare. asta este o chestie care se-ntampla in subconstient. pe deasupra, oamenii nu sunt fiinte monogame (atat vreme cat apar mai multe persoane de care esti atras/a, e logic), e prea lunga intreaga poveste sa o spun acum. in concluzie, se poate ca o dragoste sa fie mai mare decat alta si asta depinde de mai multi factori: atractia, timpul pana asteptati sa consumati... tot procesul imperecherii (scuze ca-i spun asa, dar asta este adevarul). tu ce crezi acum: exista o singura dragoste sau nu?
numai bine!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai, eu cred ca exista o singura mare dragoste! Dar din ceea ce ai raspuns,(scuza-ma daca ma insel), am inteles ca pentru tine totul se rezuma la acea atractie...fizica? Putem sa fim atrasi din punct de vedere fizic de ''n'' persoane, asta nu inseamna ca trebuie sa si ''actionam'' ca sa zic asahappy. Cred ca sunt multe alte criterii de alegere a unei persoane: prietenia, intelegerea, respectul reciproc si nu neaparat ''dorinta de procreere'', cum spui tulaughing.Nu ca asta nu ar fi important, dar, dupa parerea mea, nu este criteriul esential, pe care s-ar baza o relatie pe termen lung.Este doar pararea meahappy Iti multumesc pentru raspuns.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da sunt de acord. mai departe intervine ratiunea si fiecare face cum ii tuna. dar nu prea te cuplezi cu cineva si nu simti dragoste pentru o persoana fara atractie. eu doar zic ca aceste impulsuri vin din instinctul "subconstient" de a procrea. in plus oamenii prind o gramada de frustari atunci cand sunt parasiti. vreau sa subliniez: de cele mai multe ori nu e vina lor, ci tocmai din cauza celor pe care le-am zis mai devreme. numai bine!