| andreea69dea a întrebat:

Se spune ca iubirea este cel mai frumos lucru din lume.Atunci de ce doare? De ce trebuie sa suferi pentru ea ani de zile si apoi iar si iar?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu iti garanteaza iubirea adevarata, din urma careia sa nu suferi. Atunci cand te incapatanezi sa iubesti o persoana trebuie sa-ti asumi fericirea dar si nefericirea. Iubire fara lacrimi nu exista. E un sentiment mult prea puternic, ce iti rascoleste intreg organismul si iti schimba firea umana, uneori te transforma intr-o fiara, atunci cand sufletul iti este cuprins de ura. Uneori iubim, iar apoi totul se transforma in ura.
Trebuie sa fim constienti de sansele pe care le avem pentru a implini sentimentul iubirii.
Daca te referi la iubirea dintre barbat si femeie, pot spune ca se poate trai si fara ea. Insa nu trebuie sa suferi dupa iubire ani de zile, pentru ca iubirea inseamna tot ce te inconjoara. De cand esti mic si pana mori.
Iubesti copilaria, iubesti parintii, iubesti joaca, iubesti colegii, iubesti natura etc.
Iubirea vegheaza actiunea noastra zi de zi, se aseaza in centrul universului. Tu doar trebuie sa inveti sa primesti iubire si s-o vezi asa cum ea... Simpla si mereu langa tine.

5 răspunsuri:
| bluesky a răspuns:

Asta ma intreb si eu crying

Poate ca asta e de fapt farmecul ei, sa siferi.cine stie...nimeni nu poate explica...

O astfel de suferinta ne intareste si ne maturizeaza iar noi trebuie sa trecem peste

| Anecherry a răspuns:

Nu iubirea doare. orgoliul, dezamagirea, rautatea dor; si toate astea se produc in absenta iubiriihappy.

| mihaix a răspuns:

Sufera numai cine iubeste, dar gandeste-te ca altii si-ar da viata ca sa fie iubiti macar odata, nu suferii pentru unu, cauta unu care sa nu te lase sa suferi, se zice ca iubesti at cand nu vrei sa curga nici o lacrima pe obrazul partenerului, at cand el te lasa sa plangi, clar nu te iubeste si iubirea ta, trebuia acordata altcuiva care merita

| Medis a răspuns:

Trebuie sa-l faci sa fie cel mai frumos lucru din lume happy. Suferi cat suferi dar pana la urma o sa se termine cu bine langa persoana iubita tongue.Pentru a gasi pers iubita trebuie sa suferi, nu toate se fac in 2 timpi si 3 miscari...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum te simti si eu am crezut asta dar asa este in viata trebuie sa faci multe ca sa reusesti sh... numai cel care iubeste sufera dar este un lucru frumos pentru ca la sfarsit devine cel mai frumos lucru din viata ta. Nu trebuie ignorat doar pentru ca ai trecut prin multeca sa obti acest lucru extraordinar de frumos sadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsad
Fiti iertatori ca cei din jur nu faceti ca mine pentru ca o sa suferiti