Salut. Pai fiecare persoana este diferita cand vine vorba de sentimentele si de felul cum ni le manifestam... Iubirea poate fi demonstrata prin loialitate si incredere, partenerul sau partenera incearca sa te faca fericit, sa creeze o stare de armonie intre voi.
Buna! Eu consider ca persoana care vrea sa-si demonstreze dragostea fata de mine (exemplu) trebuie sa imi fie alaturi si la bine si la rau (aproape ca la casatorie doar ca asta e primul pas pentru lucruri mai marete), sa ma respecte, sa ma inteleaga, sa imi fie loial, sa aiba incredere in mine si prin gesturi si cuvinte sa reuseasca sa ma faca fericita, sa ma faca sa ma simt unica.
Buna! eu am fost foarte capricioasa in ceea ce priveste iubirea asa ca iubitul meu sot a avut mult de munca sa imi demonstreze ca ma iubeste.O sa iti spun cateva gesturi care eu le consider dovezi de iubire:mi-a recitat 42 strofe din Luceafar,a avut multa rabdare cu mine si m-a ajutat sa trec prin multe greutati,flori, declaratii spontane... dupa cativa ani am inteles ca ma iubeste si am spus,, Da". Acum depinde de asteptarile fiecarei persoane.Tu cum ai vrea sa isi manifeste cineva iubirea fata de tine?
Fiecare isi manifesta iubirea in feluri diferite! Pai din moment ce iubesti o persoana incerci sa ii faci toate poftele sa o alinti si sa ii spui ca o iubesti f mult!(nu exagerat din cand in cand mai trebuie pus si piciorul in prag)