| EmmaShefferd a întrebat:

Se spune ca prima dragoste nu se uita, dar am senzatia ca la mine se exagereaza. In scoala primara m-am indragostit de un baiat caruia nu i-am marturisit sentimentele pana la varsta de 18 ani. Tot timpul gimnaziului am tinut in secret aceste sentimente. Dupa terminarea celor 8 clase am incetat sa il mai vad, pentru ca mergeam la licee sin orase diferite. Nu l-am vazut 4 ani de zile, nici in poza, nici alte cai. In acest timp il visam de cateva ori pe saptamana. Apoi intr-o zi am reusit sa dau de id lui si am vb ..am devenit prieteni buni desi in trecut eram gen tocilara si smekerul scolii.I-am zis ce simt si parea uimit ca nu se gandise niciodata ca ar avea pe cineva acolo LG el care il iubea fara sa isi dea semama, Dar acum era prea tarziu pentru o relatie caci el plecase in Germania, iar eu urma sa plec in Italia. Desi l-am vazut in poze, la webcam aproape zilnic si ma obisnuisem cu el, visele nu incetau. Apoi de anul nou nu a mai intrat pe mess, nu am mai vorbit asa mult pana sa pierdut legatura de tot caci nu mai intra. Acum au trecut 2 ani si jumatate aproximativ de cand nu am mai vb deloc cu el si nici nu l-am mai vazut, si visele nu au incetat. Dar acum ce nu inteleg e. de ce de la un timp il visez aproape in fiecare seara. Ceva mai des ca inainte. Desi pot sa zic ca nu ma gandesc pe timp de zi la el, nu simt ca as mai avea vreun sentiment. E aiurea, vreau sa inceteze visele astea. In curand o sa am un iubit, tin la el, nu vreau sa ma trezesc rostind numele altuia noaptea. Practic nu il visez o data la cateva saptamani ci de cateva ori pe saptamana.Cine ma ajuta sa inteleg de ce il visez incontinuu?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te uiti la un film / serial inainte sa te culci. Orice care sa te faca sa nu te mai gandesti la el inainte sa adormi, ca de-aia il visezi.

| EmmaShefferd explică (pentru anonim_4396):

Frate,tu nu intelegi ca nu am gandesc absolut de loc la el, decat dupa ce ma trezesc putin apoi uit complet, si am uit zilnic la filme horrorlaughingrolling on the floor deci nu e vb de asta...eu cred pe o parte sa nu fie vreun blocaj sentimental, habar nu am ce sa mai cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca, in subconstient, te mai gandesti la elhappy. Sunt sigura ca iubitul tau il va inlocui in visele talehappy. O sa incetezi sa te mai gandesti la elhappy. Poate ca l-ai iubit mult si de aceea e greu sa il uitihappy
Si mie mi s-a intamplat...dar un nou iubit m-a ajutat sa nu ma mai gandesc la prima iubire...big grin
bafta!kiss

| EmmaShefferd explică (pentru anonim_4396):

Sa dea domnu...ca daca moi trezi noaptea strigandu-l pe ala...am pus-o laughing)) macar daca lar chema la fel.dar nulaughingrolling on the floor

| 1234abcd a răspuns:

Asta nu e dragoste e obsesie... tiai format un reflex din al visa...propuneti sa nul mai visezi, de fiecare data cand iti aduci aminte de el gandeste-te la altceva

| EmmaShefferd explică (pentru 1234abcd):

Sa dea domnu...desi ma indoiesc!

| Diia94 a răspuns:

Deci 90% aceeasi kestie si la minelaughing Si am 18 ani laughing)
Faza e ca baiatu ala n-a aflat niciodata laughing In fine nu conteaza, eu pot trece peste daca am iubit.Dar cum nu am, eh ...In fine. Faza cu visele, in vis se intampla ceva acolo, frumos stii si te-ai obisnuit asa, orqm nici eu nu ma gandesc la respectivu dar inca il mai visez cateodata. Nuj frate ce si cum ....prima dragoste nu se uita niciodatalaughing) Cu toate ca n-am stat cu el deci, aiurea! Nici eu nu prea pot explica