Incearca sa te uiti la un film / serial inainte sa te culci. Orice care sa te faca sa nu te mai gandesti la el inainte sa adormi, ca de-aia il visezi.
Frate,tu nu intelegi ca nu am gandesc absolut de loc la el, decat dupa ce ma trezesc putin apoi uit complet, si am uit zilnic la filme horror deci nu e vb de asta...eu cred pe o parte sa nu fie vreun blocaj sentimental, habar nu am ce sa mai cred.
Pentru ca, in subconstient, te mai gandesti la el. Sunt sigura ca iubitul tau il va inlocui in visele tale. O sa incetezi sa te mai gandesti la el. Poate ca l-ai iubit mult si de aceea e greu sa il uiti
Si mie mi s-a intamplat...dar un nou iubit m-a ajutat sa nu ma mai gandesc la prima iubire...
bafta!
Sa dea domnu...ca daca moi trezi noaptea strigandu-l pe ala...am pus-o )) macar daca lar chema la fel.dar nu
Asta nu e dragoste e obsesie... tiai format un reflex din al visa...propuneti sa nul mai visezi, de fiecare data cand iti aduci aminte de el gandeste-te la altceva
Sa dea domnu...desi ma indoiesc!
Deci 90% aceeasi kestie si la mine Si am 18 ani )
Faza e ca baiatu ala n-a aflat niciodata In fine nu conteaza, eu pot trece peste daca am iubit.Dar cum nu am, eh ...In fine. Faza cu visele, in vis se intampla ceva acolo, frumos stii si te-ai obisnuit asa, orqm nici eu nu ma gandesc la respectivu dar inca il mai visez cateodata. Nuj frate ce si cum ....prima dragoste nu se uita niciodata) Cu toate ca n-am stat cu el deci, aiurea! Nici eu nu prea pot explica
HappynewCenusa întreabă: