| ANONIM123456abc a întrebat:

Se spune ca sunt femei care joaca pe degete barbatii. Cum fac asta femeile alea? E ciudat...Dau funda

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Multi barbati cad in tentatia de a fi manipulabili cu usurinta indragostinduse de ele. Atunci femeiile scot avantaj si fac ce vor din ei aia e arta seductiei pe cale ilegala, nu-s sentimente la mijloc doar interese financiare sau materiale. Trebe sa ai grija and gasesti pe una sa nu fi prada sentimentala.

| corbulalbrosu a răspuns:

Femeile destepte, cauta si iar cauta, pana gasesc fraierul caruia prin oferirea unor mici si neinsemnate concesii reusesc sa-l ''ameteasca'' pana-i sucesc capul si pe urma sa-l si ''subjuge'', intratat de mult incat amarasteanul va juca si va canta dupa cum dirijeaza ea. laughing

| Clytia a răspuns:

Femei care-și folosesc atuurile pentru a cuceri diferiți bărbați. Nu aș spune neapărat inteligente. Dacă umblă din floare-n floare și își etalează trupul cu ușurință, e vai de "steaua" lor...

| Emma30555 a răspuns:

E vorba de femei ce știu sa se facă plăcute și știu sa manipuleze.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Îl iau pe bărbat între degete și apoi îl joacă. Așa am pățit eu cu una, până i-am tras un picior undeva.

| RAY a răspuns:

Exista si barbati care fac asta pentru a face sex cu ele, aia numai e ciudat?
da exista si unele femei care aplica anumite modalitati de manipulare si invers, prin santaj emotional https://superbebe.ro/intre-oameni/manipularea_prin_emotii/