Multi barbati cad in tentatia de a fi manipulabili cu usurinta indragostinduse de ele. Atunci femeiile scot avantaj si fac ce vor din ei aia e arta seductiei pe cale ilegala, nu-s sentimente la mijloc doar interese financiare sau materiale. Trebe sa ai grija and gasesti pe una sa nu fi prada sentimentala.
Femeile destepte, cauta si iar cauta, pana gasesc fraierul caruia prin oferirea unor mici si neinsemnate concesii reusesc sa-l ''ameteasca'' pana-i sucesc capul si pe urma sa-l si ''subjuge'', intratat de mult incat amarasteanul va juca si va canta dupa cum dirijeaza ea.
Femei care-și folosesc atuurile pentru a cuceri diferiți bărbați. Nu aș spune neapărat inteligente. Dacă umblă din floare-n floare și își etalează trupul cu ușurință, e vai de "steaua" lor...
Îl iau pe bărbat între degete și apoi îl joacă. Așa am pățit eu cu una, până i-am tras un picior undeva.
Exista si barbati care fac asta pentru a face sex cu ele, aia numai e ciudat?
da exista si unele femei care aplica anumite modalitati de manipulare si invers, prin santaj emotional https://superbebe.ro/intre-oameni/manipularea_prin_emotii/
?D? întreabă: