| tinkerBELL_2566 a întrebat:

Se spune ca un barbat adevarat e cel care are multe femei. Dar cat de barbat trebuie sa fii pentru a-i fi fidel unei singure femei? mai exista barbati fideli in lumea asta?chatterbox

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un barbat adevarat este cel care are O singura femeie care-l respecta si-l admira si (eventual) is si iubeste, care este gentleman, care se respecta pe sine si pe cei din jur, care e inteligent si are viziune asupra viitorului sau si pe care nu-l intereseaza tabloidele, barfele, bijuteriile si manelele. Parerea mea.de barbat happy

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, al meu. A fost intotdeauna fidel in relatiile pe care le avut. Mie imi este 100% fidel de peste 6 ani si cred cu tarie ca imi va fi toata viata.

| Razvan a răspuns:

Normal.Trebuie doar sa stii cum sa il "dresezi". Nu s-ar duce la alta daca acasa ar avea tot ce ii trebuiewinking

| ATHOS a răspuns:

Nu stiu unde ai auzit ca barbat adevarat este acela care are multe femei! Din punctul meu de vedere si al celor care dau dovada de maturitate barbatul adevarat reprezinta cu totul si cu totul altceva.
El este un barbat inteligent, educat, civilizat, manierat, cu simtul responsabilitatii, are viata bazata pe principii, respecta valorile familiei, se realizeaza din punct de vedere profesional, isi iubeste si respecta partenera, respectul presupune si fidelitatea, este iubitor, tandru, dragalas si dragastos, are si simtul umorului, stie sa fie prieten adevarat si camarad,...
Exista astfel de barbati. Exista chiar multi. Atata doar ca nu stii sa-i vezi. Ei nu se baga in seama, ei nu se cred si nu vor sa fie centru atentiei sau universului, ei nu au timp de pierdut, ei au obiective de indeplinit care presupun munca, eforturi si sacrificii, ei au multe altele.
Uita-te cu extrem de multa atentie in jurul tau! Vei fi stupefiata sa constati cat de aproape de tine se afla un astfel de barbat!
Ce trebuie sa faci sa cuceresti un astfel de barbat? Aici e aici! Am sa-ti dau totusi si aici un indiciu : personalitatea ta trebuie sa se ridice la nivelul valorilor morale, spirituale, culturale si educationale ale unui astfel de barbat. Daca nu ai acum aceasta personalitate va trebui sa o construiesti. Ca sa o poti constru ai nevoie de ambitie, vointa, perseverenta, rabdare, timp, si munca, extrem de multa munca!
Eu iti doresc sa-l gasesti si sa-l cuceresti cat mai curand posibil pentru tine!
Bafta!

| Damian a răspuns:

Exista da nu stiti voi sa ii alegeti

| GyeBaek a răspuns:

Da, cel putin asa cred.

| Acvila a răspuns:

Nu esti niciodata fidel intru totul.si o privire mai iscoditoare, daca vrei sa o numim asa, e asa zisa tradare.si se aplica si la barbati si la femei.

| rebeca a răspuns:

Un barbat adevarat e acela care a avut suficiente femei inteligente de la care sa fi invatat cum sa fie un barbat adevarat.
Are legatura cu mult mai multe lucruri in afara de fidelitate, daca iti e fidel nu inseamna ca e si un "barbat adevarat".
Barbat adevarat e acela care te face fericita, te respecta, te asculta, stie sa se comporte in societate si multe altele.
Fidelitatea are legatura cu respectul si sentimentele care le are sau nu fata de tine, nici de cum cu cat e el de barbat...parerea mea.

| Raiden a răspuns:

Voi femeile sunteti foarte naive. :d.
Nu exista barbat fidel, dăăă!

| iuliana1221 a răspuns:

Aaaa. da ...mai sunt si alte intrebari?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In opinia cui un barbat adevarat este cel care are cele mai multe femei? E fals. Un barbat adevarat este cel care stie ce vrea. Care este educat si inteligent. Cel putin din punctul meu de vedere. Exista barbati fideli. De multe ori am spus ca in 50% din cazuri, barbatii inseala din cauza femeilor. 30 %, pentru ca se cred prea buni si JMecheri, iar restul sunt fideli. Ceva de genul vad eu totul. Trebuie doar sa stii unde sa cauti. Si cum sa cauti.

| alal_1674 a răspuns:

Prima parte a intrebarii este complet falsa sau cel putin denaturata prin fel si fel de "interpretari" personale ale fiecaruia in parte!
A doua parte insa este insa discutabila! Este un subiect ce fiecare trebuie sa-l "digere" prin propria sa "prisma", din punctul sau de vedere, deci aici intervine subiectivismul fiecaruia in parte!
Alex.