| Nudd a întrebat:

Se spune : Cand iubesti nu inseli, si chiar cred in asta.
Un baiat, inseala o fata. mai mult sau mai putin, chiar daca i-am dat multe dovezi ca a facut-o, cu greu. a recunoscut, spune ca ma iubeste si ca fara mine nu mai are rost, ceea ce mi se pare o aberatie.
Imi spune ca se omoara daca il parasesc.
Voi ce spuneti? cum poti sa spui ca iubesti. chiar daca ai inselat? Merita o sansa?

17 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu mai merita absolut nimic. Nici sa vorbesti cu el. Asa mis-a intamplat si mie, avea dovezile in faza, mesaje, poze, si imi spunea ca nu e nimic, ca sunt nebuna.Nu merita sa iti pierzi timpul cu asemenea persoane, daca era sa te iubeasca, era doar pentru tine, sau se despartea de tine cand simtea ca nu mai merge. Dar cum e om fara respect, a hotarat sa isi bata joc de tine. Asa ca nu mai vorbi cu el.

| Azµre a răspuns:

Părăsește-l ACUM. Cât nu este târziu.
Iar un sinucigaș nu va spune niciodată verde în față că se va omorâ.

Dacă te iubea nu te santaja în felul acesta.
Dacă te iubea era sincer cu tine, te respecta și te înțelegea.
El nu a fost nici sincer, de respectat nici atât, atâta timpc cât te-a înselat și te joacă pe degete cu faptul că el se omoară, iar de înțeles, dacă te înțelegea te iubea.

| Nudd explică (pentru Azµre):

Pai daca nu ma iubea, cam ce interes ar fi putut sa aiba? avand in vedere ca in continuare avem momente '' calde''hee hee

| Nudd explică (pentru Azµre):

Tipul insista sa ramanem impreuna, spune ca a fost beat si prost. deci ar avea o scuza.

| Keith a răspuns (pentru Azµre):

Ai urmarit filmul Keith?

| Azµre a răspuns (pentru Keith):

În seara asta e programat. laughing

| Azµre a răspuns (pentru Nudd):

Scuze nu există! Și eu am fost mort de beat și nu mi-am înselat iubita. Și am avut foarte multe ocazii și am! beția nu este o scuză. Atunci toți bețivii care omoară ar fi liberi pe străzi.

| blueheart a răspuns:

Hei! Cand iubesti cu adevarat o persoana nu ai cum sa o inseli.O porti mereu in suflet, nu exista altcineva care sa-i ia locul in inima ta.
Cand partenerul te santajeaza pentru a ramane cu el desi te-a inselat, a gresit in fata ta nu este o dovada de iubire ci de lasitate.Ar trebui sa-ti arate cat de multa iubire iti poarta lasandu-te sa alegi tu daca mai vrei sa continui sau nu, nu sa-ti dea de ales in felul acesta.
Cand ceva nu mai merge intr-o relatie e mai bine sa hotarati amandoi calea pe care vreti sa o urmati:sa ramaneti impreuna si sa incercati sa va reparati greselile ca totul sa mearga mai bine de acum inainte sau sa mergeti mai departe fiecare pe frumul lui.
Daca a fost iubire intre voi si amandoi ati pus suflet in aceasta relatie nu o sa puteti sta departe unul de celalalt.E decizia ta, alegerea ta daca il ierti sau nu.
Eu nu iert infidelitatea. Daca eu am iubit si mi-am daruit iubirea unei singure persoane si cel de langa mine a cautat altceva nu pot ierta.Inseamna ca langa mine nu e fericit si merita mult mai mult.Si il las sa plece fara a ma ruga de el, fara a incerca nimic. Daca ma vrea cu adevarat trebuie sa-mi demonstreze acest lucru prin fapte si nu doar prin vorbe.Iar santajul nu are ce cauta intr-o relatie.
Ia decizia corecta pentru tine.
Succes! happy

| Nudd explică (pentru blueheart):

Se baga in seama, ma urmareste. si incearca sa-mi explice, ca era doar beat..nu stiu ce pot face :-s.

| blueheart a răspuns (pentru Nudd):

Sa faci ceea ce simti tu si ceea ce crezi ca este cel mai bine pentru tine.

| Keith a răspuns:

Te santajeaza cu sinuciderea ca sa nu il parasesti, si asta e si adevarul cand iubesti nu inseli, te-a inselat o data o va face si a doua oara te asigur, pentru ca stie ca esti moale si il vei ierta.

| Nudd explică (pentru Keith):

Dar totusi nu inteleg, de ce ar mai vrea sa stea cu mine? daca tot nu ma iubeste?

| Keith a răspuns (pentru Nudd):

Pentru ca stie ca tu esti singura fata care il iarta, profita de faptul ca tu il iubesti si ca il vei ierta de fiecare data, e un simplu santaj sentimental pe care il aplica unii, si eu am o relatie de 3 ani si nu m-a inselat niciodata, nici eu pe el desi aveam ocazii si el iar la fel.Cand iubesti nu inseli, cand iti nu iubesti iti bati joc.Asta e doar o parere, nu esti obligata sa o asculti, acum faci cum crezi tu de cuviinta.Bafta!

| Decrepit a răspuns:

Nivelul naivitatii tale e stratosferic, putin spus.Inselatul intr-o relatie e oarecum normal, desi mi-ati sari toti in cap la o afirmatie de asta.Omul,in special barbatul ce reuseste sa tina sub control femeia nu va reusi niciodata sa fie monogam.Adica sa stea cu o singura persoana toate viata.Asta se aplica si la o relatie.Ca e rutina,ca e plictiseala,sau saturatie,tipul cu care esti e facut sa fie poligam, adica sa fie cu cat mai multe.E un comportament perfect natural, de cele mai multe ori.Iar iubirea e o notiune mult prea complexa, dificila ca sa fie constientizata rapid si sa o amesteci in evenimente puerile, ca cel de care zici tu.Partenerul care spune ca se omoara/isi da foc/bea vitriol/se arunca in rau/isi taie venele e motiv specific al unor relatii imature.Un partener constiincios stie sa-si faca penitenta, daca nu e in intentia lui sa fie poligam si doar a calcat pe bec, complet accidental.Desi nu prea are legatura accidentul cu o astfel de atitudine.

Iubirea e folosita mereu de "amatori" pe post de scut, chiar daca ei n-ar putea sa cuprinda toate intelesurile si dedesubturile oricarui sentiment complex, asta fiind unul din cele mai complexe.Adica,pe scurt, e folosit de persoane imature.Tu pune mana si cauta parteneri cu capul pe umeri, care sa fie empatici si cauta sa nu provoci rutina in relatie.

| TheBrainiac a răspuns:

Fato, nu ar trebui sa te ingrijoreze amenintarile lui cu moartea.
E cam neserios. Iar pentru binele tau, nu-ti mai bate capul cu un asa badaran. Fa-ti prieteni multi si alege-l pe cel mai descurcaret dintre ei. Fii sigura ca daca e descurcaret, nu se gandeste la moarte si nici nu o sa te insele, ci o sa-ti zica cand vrea sa te lase.
Asa ca, lasa-l pe harakiristul asta in pace si vezi-ti de viata mai departe.

| MetalheadSatan666 a răspuns:

Din ce ai scris tu acolo as ccrede ca e dus cu pluta rau de tot...Dar,tu il cunosti, tu iti dai seama daca vorbeste serios sau nu, daca te iubeste iti dai seama dupa ce face, dupa gesturi, etc. Daca este si distant eu i-as fi dat papucii.Bafta!

| INeeDYoubby a răspuns:

Citi ani are?