Pentru ca suntem sensibile, slabe, frumoase, delicate.Chiar tu ai zis-o, ma ****.
Apropo de chestia aceasta, am avut aseara o discutie pe aceasta tema. Mi s-a atras atentia ca am spus "****" pe chat.
Pai, ori zici ****, ori zici penis, ori zici madular, cam tot acolo te gandesti. Tot la organul de reproducere barbatesc te gandesti.
La fel si cu ****, vulva, mitra sau cum doresti sa-i mai zici. Pot sa-i spun vulva, si atunci te gandesti la organul de reproducere al femeii. Dar daca vin si zic **** sau **** imediat se ofenseaza si te face nesimtit, porc, magar si toate orataniiile ce circula in jurul casei, pe toate ti le atribuie.
Este vorba de mentalitatea proasta a omului, prietene.
Daca din cauza asta o sa mi se raporteze raspunsul si mi se va anula contul, atunci chiar nu am cu cine. Nu cred ca se supara la auzirea acelui cuvant, se supara pentru a fi demne de respect, pentru a stupefia prin pudicitatea lor. E o chestiune de reputatie buna. Fugi de aici, sa le auzi ce vocabular au intre ele. Iti vine sa te crucesti, chiar daca esti ateu. Pun pariu ca in maxim 10 minute imi va fi raportat raspunsul pentru ca romanul se limiteaza la ce crede el. Spune cam asa: "Daca nu e cum cred eu, atunci e de ***."
Doar priveste reactiile...
Miruna-Dar tu vezi in ce fel scrii? Daca trebuie sa puna el mana pe carte, atunci, tu ar trebui sa-l urmezi. Nu incercati sa curatati ograda altuia inainte sa o curatati pe a voastra.
Ce intrebare . Numai in intrebari tampite ne tii de azi dimineata. Tu nu te-ai supara daca cineva te-ar jigni?
Cand eram tanar, regimul comunist imi interzicea sa vorbesc despre sex! De aia sunt un pic timid si pun intrebari stupide despre sex
Cand eram tanar, regimul comunist imi interzicea sa vorbesc despre sex! De aia sunt un pic timid si pun intrebari stupide :ddespre sex
Nu ai altceva de facut doar sa pui intrebari din astea? citeste o carte invata scrie da nu mai pune intrebari stupide
xDudeee întreabă: