anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se stie ca unele fete au himenul elastic, ca un mare procent nu sangereaza la dezvirginare.Dar la cei care se joaca camasa si practic o fata e virgina dar nu sangereaza ce se intampla.Pare o intrebare amuzanta dar ma tot gandesc la asta

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Nu cred ca vrei sa stii ce se intampla. La musulmani fata e biciuita/omorata/etc pentru ca nu este considerata virgina si deci pura. Nu ai sa ii convingi pe astia in veci ca exista virgine care nu sangereaza la primul contact sexual.

Mai ramane problema tiganilor, unde nu stiu cat se mai pastreaza traditia si nici ce patesc fetele respective. Desi intr-un cartier vecin, acum vreo 4 ani, a fost maritata o tigancusa de vreo 14 ani si au avut pe geam un cearceaf cu putin sange pe elwinking
Banuiesc ca nu sunt chiar asa duri ca musulmani, nu prea umbla povesti chiar asa de horror.

Pentru cele care au cat de cat acces la civilizatia se inventase la un moment dat un himen fals, o ''chestie'' pe care fetele si-o introduceau in vagin inainte de ''noaptea nuntii'' si in momentul penetrarii se spargea si curgea ''sange''. Si exista bineinteles varianta himenoplastiei, dar a postat cineva un site cu preturi zilele trecute si chiar trebuie sa iti depinda viata de sangerarea aia ca sa dai atatia bani.

| sofisis a răspuns (pentru Oana92):

Se mai joaca si la tigani dar nu se intampla nimic. Nu se mai arata pata de sange, se ia cuvantul mirelui in calcul.
Si la musulmani se merge pe acelasi principiu... daca barbatul zice ca a fost virgina, a fost virgina.

| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Si daca barbatul zice ca nu a fost virgina, desi ea a fost? O dau pe usa afara? Ca asta pare de viitor, spui ca nu a fost niciuna virgina. Si le incerci pe toate, zic!

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, din pacate barbatul are cuvant de lege la musulmani.
Tiganii nu mai sunt asa de ahtiati dupa probleme de genul asta si nu prea mai dau importanta chiar atat de mare.

Cum adica "din pacate"? N-auzi ca te poti culca cu cate virgine vrei si sa spui ca nu au fost virgine!

Dar de ce ai vrea sa faci asta cand se stie ca e o onoare si o disperare a multora sa adune cat mai multe virgine in palmares. Deci de ce ar zice cineva invers?

Pentru ca sex!

Daca ar recunoaste ca fata a fost virgina va trebui sa o ia de nevasta. Asa ca nu recunoaste ca sa incerce cat mai multe. De ce nu te concentrezi?

Pai, dragule, vorbim de musulmani si tigani si de jucat camasi si alte alea...prin definite deci deja a luat-o de nevasta ca sa ajunga sa afle daca e sau nu virgina tongue

Deci...tu concentreaza-te! Eu macar nu mi-am baut cafeaua pe ziua de azi. Scuza ta care e?

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Adica te referi cand faci sex camasa se apuca pur si simplu si joaca? ba fratilor in loc sa va bucurati ca nu ma manjiti cu sange voi va stresati ca nu i-a curs sange halele maica sfanta abdulilah

| corbulalbrosu a răspuns:

Intr-un astfel de caz, fiindca persoanelor respective poseda o educatie sexuala precara sau le lipseste cu desavarsire asa ceva, singura solutie de compromis ar putea fi organizarea nuntii intro locatie unde nu vor putea ajunge/participa respectivele persoane, sau organizarea din timp a unor sedinte de "culturalizare si educare" cu privire la aceasta problema; pentru a nu deveni intr-adevar o problema. laughing

| sofisis a răspuns:

La piata sa te duci cand ai de cumparat dude sau mere....nu femei tongue
Plus de asta, gandeste-te ca inainte asa era... daca nu era virgina o femeie, nu se marita. Nu o lua nimeni pentru ca o considerau o stricata. Asta mai e corect? Asta cine papuci a inventat-o?
Plus ca sunt multi care vor sa testeze produsul pe degeaba...nici asa nu e ok.
Trebuie mers pe principiul "you break it, you buy it" tongue

| 4psiho a răspuns:

Nu intră nimeni cu cei doi miri în camera nupțială. Dacă cei doi sunt de acord pot "fraieri" cămașa: o înțepătură în deget sau o altă metodă de a colora cămașa.
În zilele noastre nu prea am mai auzit de astfel de dansuri, poate doar prin comunitățile de romales... happy