| RAY a întrebat:

Se tot promovează aplicația boo că cică personalitatea contează,m-am uitat sa vad topul cei mai populari, ghici ce erau fete frumoase și bărbați frumoși, am pus și eu zero rezultate deși culmea ne potriveam că personalitate 100%, de ce se vând amăgiri, speranțe de astea? Sau ăștia cu îți vând un curs poți avea orice femeie nu contează cum arăți ))))

12 răspunsuri:
| KarlLagerfeld a răspuns:

Contează aspectul fizic, dar ele sunt atrase de bărbații inteligenți, sociabili.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Citeste despre "Ashley Madison" si ai sa intelegi cum functioneaza siteurile astea, mai ales cand sunt la inceput si nu au prea multi utilizatori/utilizatoare.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Aplicatie tipic Andrew tate

| RAY explică (pentru KarlLagerfeld):

Nu e adevărat

| RAY explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

O idee foarte buna, mă bucur că ești informata

| KarlLagerfeld a răspuns (pentru RAY):

Daca nu ești sociabil ca bărbat e ca și cum nu ai exista în ochii femeilor, lor nu le plac bărbații tăcuți, anosti, indiferent cum arată fizic.

Sunt tipi timizi dar frumoși și au partenere, de comunicat nu vad de ce nu poți doar nu ești mut

Introvertiții nu sunt sociabili sunt plictisitori

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

A fost subiect de Cyber Security la vremea lui happy

Și eu sunt introvertit dar îmi place să vb despre diverse subiecte, urăsc bârfele

Ce subiecte? Ce cărți îmi recomanzi sa citesc? Cele de la Joe Dispenza sunt ok? Pai, poporul nostru drag ce știe altceva înafara sa bârfească? Prin bârfe unii creeaza conexiuni noi de prietenie

De filozofie, existanialism