| Cristina788 a întrebat:

Se va intoarce la mine? Am fost timp de 3 luni cu un baiat dar ne-am despartit aiurea. Eu am iesit in club cu o fata si cu niste baieti (pe care iubitul meu nu ii cunoaste) as fi vrut sa-l iau si pe el dar era plecat. Am dansat, m-am distrat dar m-a sunat iubitul meu pe la 12 noaptea (sa vada ce fac si unde sunt), am iesit afara dar baietii aceia cu care mi-a facut prietena mea cunostinta erau langa mine si in momentul in care vorbeam cu iubitul la tel, unul din baietii aceia s-a apropiat de tel si zicea hai tu mai vorbesti mult? nu vi sa dansam? si a auzit iubitul meu si mi-a zis cine e baiatul de langa mine? si a zis ca nu mai vb cu mine pentru ca am iesit cu un alt baiat si asta inseamna ca il insel.

A doua zi m-a sunat si a zis ca trebuie sa ne intalnim fata in fata sa vorbim, m-am intalnit cu el insa nici macar nu m-a lasat sa-l pup ma privea urat ca si cum nu mai suntem impreuna. I-am explicat totul dar nu a inteles a zis ca sunt ciudata ca tot timpul nu ii raspund la tel. Si a plecat trist fara sa-si ia ramas bun... l-am intrebat daca mai suntem impreuna insa el a zis ca NU dar cu jumatate de gura... deci e posibil sa ne impacam, sunt sanse sa ne impacam? ce as putea sa fac sa ii explic ca nu este ceea ce crede i-am zis sa o aduc pe prietena mea sa vb cu el si nu a inteles nici asa.

Răspuns Câştigător
| justmeesb a răspuns:

Lasa-lo perioada sa se linisteasca, acum ca i-ai spus adevarul are nevoie de timp sa se convinga ca asa e, e de preferat sa nu mai iesi fara el si in compania altor tipi, si daca tot iesi fa in asa fel incat sa nu se bage altii peste tine cand vb la tel, e neplacut sa fii de cealalta parte a firului si sa auzi ca iubitul/a e chemata insistent si cu cine tot vb la tel. Intelege-l si pe el, spune-i ca tii la el si ca nu o sa mai iesi fara el, fa-l sa aiba incredere in tine.

2 răspunsuri:
| hearhit a răspuns:

Pai eu zic cu amandoi tineti unul la altu numai ca asa sunt baietii...mai orgoliosi.eu zic sa-l iei frumos de mana pe baiatul ala care a zis atunci cand vb cu iubitul tau la telefon si sa-l duci sa-i explice tot.sau poti sa-i spui ca relatia se bazeaza pr incredere.multa bafta!:*fundita?:d

| ELLSSA a răspuns:

In relatia voastra exista comunicare si incredere?
O doza de gelozie are fostul tau...
Incearca sa mai vorbesti cu el si sa isi recastige incredere in tine.Comunica totul numai cu el si fa-l sa se simta foarte iubit.