| Anonymus995 a întrebat:

Se vede de la posta ca ma place.ma suna toata ziua.ma intreaba unde am fost daca intr-o zi nu apar afara.toata lumea isi da seama ca ma place.eu o plac.am recunoscut asta si TOTUSI am intrebat-o acum aproape 2 saptamani daca vrea sa fim impreuna si ea mi-a raspuns de atunci incoace "nu stiu ce sa zic...ma mai gandesc" si am mai intrebato acum o saptamana si acum trei zile si ieri si acelasi raspuns.SI NU ESTE GENUL de fata timida.a avut mai multe relatii decat am avut eu desi sunt cu 2 ani mai mare.De ce tot amana raspunsul?
Si am uitat sa va spun ceva important.suntem prieteni extremi de buni.si nu siar bate joc de bine va spun sigur

3 răspunsuri:
| Sabyynna a răspuns:

Nu e evident? Vrea sa te tina in limba dupa ea. Cu atat mai mult cu cat nu e timida. Poate sa fie indragostita de tine, dar din orgoliu sa nu iti dea un raspuns.
Vrei un raspuns de la ea? Parerea mea este sa o intrebi maine si sa ii zici ca daca nu iti da un raspuns o sa consideri ca raspunsul ei este nu. Daca totusi refuza sa iti raspunda, inchide telefonul si respingei apelurile 1 zi sau 2, dar citeste mesajele daca iti trimite, fara sa ii raspunzi la ele.
Daca chiar te place si vrea sa fie cu tine, fie iti va da un raspuns pozitiv, fie, dupa ce o sa vada ca nu ii mai raspunzi la telefon, iti va da un mesaj sa iti spuna ca vrea sa fie cu tine. Daca nu inseamna ca nu te place happy.

| george001 a răspuns:

Pentru ca esti tantalau fratele meu, ce soi de intrebare e asta daca vrea sa fiti impreuna? Lasa vorbele si pune mana!

| Amalia_9736 a răspuns:

Eu nu cred ca face asta din orgoliu, poate chiar este indecisa. Si mie mi-se intampla asta, pur si simplu nu stiu daca chiar il plac cu adevarat sau daca ne-am potrivi. Poate ea nu vrea sa strice prietenia pe care ati legat-o..sau poate crede ca te vei schimba cand veti fi impreuna.Sunt multe posibilitati dar totusi nu cred ca vrea sa isi bata joc de tine sau sa te aiba la degetul mic...
Intreab-o de ce amana raspunsul,.sau spune-i ca ti foarte mult la ea, mult succes!:*