| DDoctorita a întrebat:

Se zice ca primul sarut nu se uita niciodata. Adevarat? Daca da, til mai aduci aminte pe al tau? =)

12 răspunsuri:
| candora a răspuns:

Cine nu si-l aduce aminte... Eu de ex nu pot sa uit,. Aveam 14 ani, eram de trei luni combinata cu un baiat (ma petrecea acasa, vorbeam, cuvinte dulci bla bla) numai ca cind era cu mine, era extrem de rusinos si eu asteptam sa ma sarute si el zero initiativa, pina intr-o zi cind m-am saturat sa astept si l-am sarutat eu, m-am napustit cred ca s-a si speriat laughing pe urma 2 ore nu am reusit sa respir normal, imi sarea inima din piept parca alergasem maratonul big grin

| MyChemicalRomance a răspuns:

DA happy S'a intamplat vara trecuta, tocmai ce ma bagasem cu un tip de 18 ani (eu aveam 14) la vrajeala mai mult si..eram la bunici la tara si tin minte ca era cam 1 noaptea si m'a intrebat daca ies pe afara happy ..am acceptat, era inaorat.dar si cald..ne'am plimbat putin si apoi s-a intamplat dupa asta s-a si pus ploaia laughing) a fost romantic, desi sincer nu il iubeam laughing dara fost okwinking

| eXpreSSss a răspuns:

rolling on the floor foarte buna intrebarea big grin. Dap il mai tin minte pe al meu tongue. A fost asa de ciudat, s-a intamplat prin clasa a 6 ( ma rog nu stiu cam cat de sarut a fost, mai degraba un pupic pe buze dar in fine ) tipa era mai inalta decat mine si abia ajungeam la buzele ei sad si ea a dracu se mai si intindea sa nu ajung... dar na in fine a fost oky sa zicem big grin

| Criss1105 a răspuns:

Da. Asa e nu se uita absolut niciodata. A avut loc intr-un foisor singuri, insa nici in ziua de azi nu cred ca aceea a fost persoana potrivita pe care sa o sarut prima data.

| MauiNight a răspuns:

Eu nu mai tin minte happy

| costellodonatz a răspuns:

DA, asa e. Si acum mai simt mirosul de usturoi day dreaming

| catalin02 a răspuns:

Da a fost cand aveam 12 ani la mare pe plaja inca mai simt ce dulce era laughing

Răspuns utilizator avertizat
| yly90 a răspuns:

Buna intrebare! da imi aduc aminte si acum de primul meu sarut eram in clasa a7a si baiatul cu care ma.m sarutat prima data era un fel de casanova al cartierului(brunet cu ochii albastrii era foarte frumos).din pacate acel baiat nu mai este printre noi dar va exista mereu in sufletu meu!sadsad

| BebelinaxD a răspuns:

DA a fo.st foarte urat primul sarutday dreaming M.ia lasat bale pe la gurarolling on the floor

| doddydolly a răspuns:

Daaalove struck.Il tin minte foarte bine era la un revelion pe clasa a cincea.El incerca sa ma sarute calumea, eu il sarutam ca naibalaughing...Dar intr-un final mai exact in momentul de fata el isi aminteste si imi spune razand:"Vaii pisi iti mai aduci tu aminteee?"laughing