E adevarat ce ti-a spus daca era beat, crede-ma nu da cu piciorul acestei relatii dar daca il intrebi cand e treaz mai mult de 50% sunt sanse sa nu mai stie ce ti-a zis, deci ia-l usor
Da sa stii ca este adevarat,iti spun cu mana pe inima! Prietenul meu, primul "te iubesc" pe care mi l-a spus a fost atunci cand era beat! Cu toate ca nu eram impreuna decat de doua zile, am facut revelionul impreuna si iti dai seama ca nu ma iubea dupa doua zile, dar nu stia cum sa se exprime, tine la mine, ii era drag de mine si m-a spus un "Te iubesc"! Poate ca la fel a facut si amicul tau, te place dar nu stie cum sa iti spuna, asa ca ti-a spus "Te iubesc"! Bafta
Copii mici?:-o nuuuuuuuuu
nepoata mea asa frumos si nevinovat minte o:-)
cat despre cel beat, da! ti-a spus adevarul! saracu, cred ca ii venea sa intre in pamant in cealalta zi cand si-a amintit1mai fa-l sa bea odata poate iti da si un sarut:X:X
Poate a avut nevoie de curaj sa-ti spuna asta, dar cel mai propabil daca il intrebi acum va evita un raspuns direct. deci cred ca a fost sincer, cel putin o parte din el a simtit nevoia sa fie sincer cu tine.
Da este adevarat dar trebuie sa mai sti si urmatorul lucru:O persoana in stare de ebrietate poate sa si minta si sa fie foarte foarte convingator asupra persoanelor din jurul sau(propia experienta).
Da.din cate stiu eu e adevarat.mie mi-au spus mai multe persoane.cica atunci ai tupeu sa spui tot ce gandesti
2 variante: 1. a baut ca sa aiba curaj sa iti spuna => e adevarat
2. pentru ca era beat te-a confundat sau nu stia ce vorbeste => e fals