| ioanaccc a întrebat:

Se zice sa oamenii beti si copii mici nu mint niciodata.Este adevarat? Mie asa m-i-a spus mama laughing. Vreau sa stiu pentru. ca intr-o seara eu si un amic[pe care il plac] ne-am cam inbatatlaughing si mi-a zis ca ma iubestelaughing. Funda si punct.tongue

Răspuns Câştigător
| 000Diddy000 a răspuns:

E adevarat ce ti-a spus daca era beat, crede-ma nu da cu piciorul acestei relatii dar daca il intrebi cand e treaz mai mult de 50% sunt sanse sa nu mai stie ce ti-a zis, deci ia-l usor

9 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Da sa stii ca este adevarat,iti spun cu mana pe inima! Prietenul meu, primul "te iubesc" pe care mi l-a spus a fost atunci cand era beat!hee hee Cu toate ca nu eram impreuna decat de doua zile, am facut revelionul impreuna si iti dai seama ca nu ma iubea dupa doua zile, dar nu stia cum sa se exprime, tine la mine, ii era drag de mine si m-a spus un "Te iubesc"! Poate ca la fel a facut si amicul tau, te place dar nu stie cum sa iti spuna, asa ca ti-a spus "Te iubesc"! Bafta

| AlinaaAli a răspuns:

Copii mici?:-o nuuuuuuuuu
nepoata mea asa frumos si nevinovat minte o:-)

cat despre cel beat, da! ti-a spus adevarul! saracu, cred ca ii venea sa intre in pamant in cealalta zi cand si-a amintit1mai fa-l sa bea odata poate iti da si un sarut:X:X

| serendipity8300 a răspuns:

Poate a avut nevoie de curaj sa-ti spuna asta, dar cel mai propabil daca il intrebi acum va evita un raspuns direct. deci cred ca a fost sincer, cel putin o parte din el a simtit nevoia sa fie sincer cu tine.

| CariocaAlba a răspuns:

Copii mici mint de ingheata apelee!rolling on the floor))

| JustDoIt456 a răspuns:

Daa este adevarat ca atunci cind esti ametit spui tot ce simti, ce crezi laughing

| olian a răspuns:

Da este adevarat dar trebuie sa mai sti si urmatorul lucru:O persoana in stare de ebrietate poate sa si minta si sa fie foarte foarte convingator asupra persoanelor din jurul sau(propia experienta).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai drumul unei relatii frumoase cu acest amic. Este adevarat ca la betie se spun multe adevaruri.

| doli a răspuns:

Da.din cate stiu eu e adevarat.mie mi-au spus mai multe persoane.cica atunci ai tupeu sa spui tot ce gandestilaughing

| pufarina79 a răspuns:

2 variante: 1. a baut ca sa aiba curaj sa iti spuna => e adevarat
2. pentru ca era beat te-a confundat sau nu stia ce vorbeste => e fals