| Nissa a întrebat:

Sea`TPU big grin Aaa.Ma aflu intr-o situatie ciudata si nu stiu la cine sa ma apelez pentru niste sfaturi in legatura cu relatia pe care o am in momentul actual: de 8 luni am un prieten la care tin enorm de mult. Am 21 de ani el la fel. Sustine sus si tare ca nu e virgin si nici nu este homosexual dar in tot acest timp noi nu am intretinut nici un raport sexual. Viata mea sexuala a ajuns sa fie limitata de niste atingeri jucause (nici pe departe erotice, excitante sau cum vreti voitongue) De intimitate se fereste aia imi e clar de mult timp dar nici nu vorbeste cu mine despre asta findca imi zice ca asa mi-a aratat el mie ca nu suntem impreuna doar ca sa se culce cu mine. Bun doar ca asta tinea pana acum adica luna trecuta cand am incercat eu ceva ceva.adica am ramas singuri si dupa ore intregi de saruturi si mangaieri l-am dezbracat totul bine si frumos pana in momentul in care am incercat sa il introduc pe domnu` gigi care brusc a adormit laughinglaughing i-am dat trezirea si iar cand sa il introduc a fost mai rapid Mos Ene si la adormit dar de data asta de tot. ASA. ca apoi sa imi aud a doua zi ca eu l-am fortat ca am profitat de el findca tocmai se terminase petrecerea si el era putin putin ametit si sa lasat dus de val. Ori eu am o problema ca dupa 8 luni (si in timpul acelor 8 luni) mi-am dorit sa fac dragoste cu el findca zice ca ma iubeste ca pe ochii din cap si eu pe el lucru dovedit! ori el are o problema. Vreau sa stiu daca pierd ceva ca peste 2 zile plec din tara si nu cred ca as avea pentru cine sa ma intorc el find singurul motivwinking
HELLP PLZZz. Dau FUNDA.
Multumesc anticipat:*

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cam ciudata situatia.
Faptul ca sustine ca nu e homosexual, nu e nici virgin si opt luni de relatie la 21 de ani,ar pune pe ganduri si un psiholog,nu numai pe tine.
Dar, vazand si facand!
Pleci din tara, nu-i asa?
Bun.Departe de el,fara sa te simti starnita de acest continuu refuz al lui,te vei putea linisti si vei putea intelege din modul in care s-a comportat pana acum si dupa cum se va comporta si de acum incolo,ce ai de facut!
Nu incerca sa intelegi ce-i cu el,ori a suferit vreo experienta traumatizanta,ori e sincer! Singura vei descoperi adevarul,sa stii.
Si,in afara de asta,banuiesc ca si el stie ca pleci din tara si cam pentru totdeauna. Posibil,cadoul de despartire sa fie ceea ce ti-a refuzat atat timp,dar nici de asta nu poti fii sigura,daca a avut o experienta rea inainte si opt luni l-au tinut departe de sex,acum, in conditii de presiune psihologica, va functiona cu atat mai greu!
Ai de ales intre o amintire platonica sau o dragoste ciudata.
Iti doresc sa alegi bine!
Si mult noroc!

7 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu stiu dar nici tu nu ar trebui sa tragi de el! Poate ca are o problema. ceva. undeva...El stie! Vorbeste mai deschis cu el macar pana pleci din tara. Poate chiar te iubeste si nu vrea sa crezi ca profita el de tine sau altele.Dar e ciudat.ca baiat sa te refuze si la 21 de ani sa fie virgin? ciudat rau.fa ceva! vorbeste cu el...nu stiu sad Bafta oricum:*:*

| doarEu001 a răspuns:

Daca nu avea o atractie pentru tine nu mai erati de atat timp impreuna.nu stiu, dar tind sa cred ca poate are vreo problema cu erectiathinking si i-a fost jena sa deschida acest subiect.acum sa fim seriosi in 8 luni de zile un baiat se urca pe pereti daca nu face nimic.iar faptul ca era ametit si d-aia s-a intamplat acest "accident" sa nu fie decat o scuza sa nu se faca de ras in fata ta.ar trebui sa vorbesti cu el despre acest aspect.tu sti cel mai bine cat de mult merita sa te intorci pentru el si cum e relatia voastra de fapt.happy

| DeniZu a răspuns:

Mmm, parerea mea este ca ar fi cazul sa vorbiti deschis despre asta, adica dupa o relatie de 8 luni nu cred ca mai e nevoie, necesar, rusinos sa va feriti unul de altul cand vine vorba de anumite subiecte...din contra. si faptul ca el a zis sa ai vrut sa profiti de el e aiurea pentru ca unui om, caruia ii spui, dovedesti ca il iubesti sa ii spui ca a incercat sa profite de tine...probabil a fost un fel de scuza pentru faza esuata laughing si nu stia cum sa iasa din asta.

| RedHeart a răspuns:

Nu te supara pe mine dar e o vorba, Nu exista barbati impotenti ci femei nepricepute probabil te iubeste dar nu are atractie fata de tine, probabil te iubeste si vrea sa iti arate si in tot acest timp el a fost cu altele...

| Karinna1 a răspuns:

Hmmm cam complicata situatia... dupa 8 luni in care el nu vrea wow! Si mie mi se pare ciudat daca zici ca si ai incerca si a adormit laughinglaughing. eu ma gandesc k nu vrea sa aiba nimic cu tine! sau baiatul e serios si nu vrea sa o faca pana la casatorie! Mai incearca sa vorbesti cu el despre acest subiect! Succes!

| nike19 a răspuns (pentru Karinna1):

E baiat de popa?laughinglaughing)))))) mai bine sa sune un prieten laughing

| Crysty91 a răspuns:

Din ce spui tu cred ca iubitul tau are o problema poate este legata de o experienta care l-a marcat si numai doreste sa treaca din nou, oricum ar trebui sa ai discutie deschisa sunt sigur ca totul o sa se rezolve multa bft.