Lasa-l in truda lui de fraier, nici nu te cunoaste, nici nu te iubeste cu adevarat. Este foarte jignitor pentru tine ceea ce face el, si tu esti orbita de afectiunea pe care o ai pentru el.
Practic relatia voastra se bazeaza pe un singur "stalp" si este uni-directionala.
Angajeaza un sclav, insa atunci cand ai un iubit, nu inseamna ca el s-a angajat la stapan(a). Insa, chiar daca el nu are masina, ar putea sa-ti faca totusi piata.
Vb cu el si spuneei ceea ce te deranjeaza.Vb cu el fara sa omiti nici un aspect.
Spune-i toate aceste lucruri mai putin faptul ca vrei sa fie doar pentru tine deoarece baietilor nu le plac fetele posesive.
Nu prea am inteles partea cu cumparaturile probabil ai vrut sa spui ca nu vine cu tine la cumparaturi (ai scris ca nu vine la tine cu cumparaturi) daca este asa sa stii ca baietilor nu le place in general sa faca cumparaturi asa sunt majoritatea.
Poti sa il legi cu catuse de calorifer si sa il lasi acolo... sau cu funie de scaun...
Eu iti spun ca sa-ti gasesti altu ca odata ce a apucato pa drumu asta e foarte greu sa se mai opreasca si cam asa va fi toata viata din ce veti traii daca lui nu-i va place munca si ii va place decat distractia si stii cum vine treaba asta el sa duce si sa distreaza cu alti si pa tine cum ar veni vorba te tine de proasta acasa asa ca eu zic cel mai bine sa-i spui asa ori cu mine ori cu prieteni tai sau pur si simplu sa-l lasi ca sunt o gramada baieti care sa te merite cu adevarat si sa-ti ofere ceea ce vrei astfel o sa ramai doar cu iubirea fata de el dar la un moment dat o sa te saturi de el dar va fi prea tarziu asa ca cel mai bine e sa clarifici problema de acum din timp
Spatiul intr-o relatie conteaza. Nu fi posesiva. Asta o sa il indeparteze si mai tare.
Pai aceasta nu e relatie normala!
Desparte-te de el, daca spui ca-n ochii sai nu reprezinti decat o placere trecatoare ( spus mai frumos).