anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Seara buna! Asta seara am fost cu iubi la intilnire. M-am aranjat simplu dar cu gust, nici un fel de machiaj strident, imbracaminte decoltata, intr-un cuvint foarte simplu. El cit statea cu mine imi zicea ca sunt foarte frumoasa in aceasta seara.La urma mi-a zis""Nustiu ce mi-ai facut acum seara dar n-am cuvinte sa-ti zic cit de mult mai fermecat". Este oare posibil sa fi fost asa sau doar sunt simple cuvinte ce le spun baietii fetelor. Cer parerea cit la fete atit si la baieti!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! In primul ai zis "iubi" deci presupun ca deja e iubitul tau. Din moment ce deja e cu tine tind sa cred ca te complimenteaza pentru ca asa simte; de aceea si e cu tine - pentru ca te place. De exemplu si iubitul meu ma complimenteaza destul de des, deci consider a fi o chestie normala. Dar daca e o intalnire atunci cred ca i-ai placut mult de ti-a zis asta; e normal sa te complimenteze baiatul la intalnire- altfel cum ar mai impresiona fata? Cand ajungi sa cunosti persoana mai bine vei realiza ce anume a zis cu adevarat si ce a fost doar de umplutura. Acum e devreme sa incerci sa deduci ce a urmarit el. Eu cred ca complimentele vin bazate pe ceva. Cat timp nu ti-a indrugat toata seara complimente cred ca le-a zis sincer. Stii cum e, nu? Ce e prea mult strica. Sper ca ti-am fost de folos! happy.

12 răspunsuri:
| edy132 a răspuns:

Vrajeala de 2 lei, dar daca nu te-ar place deloc nu ar fi spus nimic.

| Cezar a răspuns:

Hmm. Este greu de spus ce este in inima unui baiat. Depinde ce ai simit tu fata de ce a spus el si depinde cat de multa incredere ai in el. Daca iubi al tau este un baiat cinsit si de onoare cu siguranta spune adevarul. Sincer simplu si cu gust este combinatia perfecta.

| MajorAsshole a răspuns:

Daca nu ziceai ca dai fundita, pe bune ca nu iti raspundeam. Ce aveti, fratilor, cu funditele?
Poti fi mai fermecatoare imbracata simplu. Farmecul nu tine de haine. E simplu.

| valyk17 a răspuns:

Poate fi adevarat

| BestFeeling a răspuns:

Eu zic ca nu conteaza neaparat daca ai fost machiata strident. sau astea ce le-ai zis. probabil ii plac fetele mai naturale! eu zic ca te place daca spune asa ceva.mi se pare f romantic! succes:*

| Barbiiie95 a răspuns:

Daca il stii baiat cuminte inseamna ca aceste cuvinte ti le-a zis din inima, daca este mai golanas a incercat sa foloseasca vrajeala ca sa te cucereasca cum face si cu alte fete.Multa bafta.

| joeee2000 a răspuns:

Nu cred ca sunt abureli.A zis-o de prea multe ori...thinking

| MiK3L a răspuns:

Deci : Vrajeala! cu Vrajeala se cucereste o fata! happy

| FreakyFred a răspuns:

Are texte. Toti avem. Nu difera prea mult unele de altele. Rareori sunt unele originale care sa aiba efect instant big grin

Exista totusi si o sansa de 0.02% sa fi fost sincer. Sper ca te-am ajutat desi ma indoiesc. laughing

| nimicaici a răspuns:

Pai vorbea serios! si chiar daca iti zicea asa, incerca sa te vrajeasca cu un scop smug deci eu chiar cred ca vb serios, pentru ca si tu ai spus ca ai fost imbracata cu gust...si nah... daca el si la inceputul intalniri ti-a spus, si la sfarsit vb serios! acum tu decizi, daca il stii pe X baiat un baiat serios, sau un golan care se da la fiecae fata:* tu stii cel mai bine, ceau wave

| Andre320 a răspuns:

Asa zic baietii la fete sa te faca fericita big grin

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cred ca-si dorea sa faceti dragoste. Si tu stai sa intrebi pe TPU oh go on