Apsolut deakord...
Trist e că sunt puține fete ce caută maturitatea (ori asta ori sunt prea serios eu la 17 ani)
E adevarat, multe fete sunt atrase de bani. Dar acele fete sunt crescute de mici si invatate cu banii! Si da, intr-adevar, putine fete cauta maturitatea la un baiat, si acele fete sunt fetele care au creier in cap, nu doar tarate. Nu stiu daca ai observat, dar majoritatea fetelor care cauta baieti cu bani nu au chiar asa de mult creier in cap. Ele vad doar bani, bani si iar bani!
Pai. sa fie tandru, istet, sa aiba simtul umorului, sa fie dragut, iubitor, matur, bun la suflet :X
Buna si tie marian, cat despre intrebarea ta tind sa cred ca ai formulat-o destul de gresit
Si citez "Pentru a indeplinii toate criterile." mai exact ce intelegi tu din asta? ca un
barbat sau o femeie trebuie sa indeplineasca niste criterii pentru a merita sa te uiti la el
respectiv ea? pentru ca daca asa vezi tu situatia atunci permite-mi sa-mi exprim parerea prin
a evidentia faptul ca in realitate nu "lucram" dupa aceste mici observatii ale calitatilor
celor din jur ci mai degraba (in majoritatea cazurilor) ne lasam purtati de valul instinctiv,
adica mai pe limba prostilor:atunci cand vine vorba de combinari (de obicei) lasam
sub-constientul sa lucreze pentru noi(intr-un mod inconstient desigur, asta pana la un punct)
in timp ce constientul se preocupa cu grijile sale nesfarsite(acum depinde si de fiecare caz
in parte, nu toti suntem o apa si un pamant, na ca am spus-o si p-asta!). Stii in realitate
nu te uiti dupa o persoana si gata spui: e frumos/frumoasa, destept/desteapta, bun/a deci pe el respectiv ea o vreau/imi place, nu-i chiar asa simplu pentru ca sistemul nostru nu judeca asa superficial ca si constientul nostru dar bine ca ma opresc aici ca daca ar fi sa intru mai adanc in subiect ar insemna s-o dau in fiziologie si psihologie ca sa te fac sa intelegi ca in viata de zi cu zi nu alegi o persoana dupa niste simple criterii ce ti le-ai fixat tu in cap
e ceva mult mai presus de asta, ceva ce nu putem intelege in totalitate (in viata) mai ales
cand vine vorba sa ne imperechem, de ce o facem? pur si simplu! de ce cu el/ea... explica?
pentru ca pur si simplu asa am simtit, e ceva ce nu se poate explica, nu am ales-o/nu l-am ales dupa niste criterii...pur si simplu s-a intamplat, ce vad la el/ea? nu stiu.pur si simplu imi place.
In lume sunt foarte multe lucruri ce nu si-au gasit inca o explicatie logica pe baza unei gandiri rationale si asa si cu imperecherea (ce-si urmeaza natura/instinctul animalic) ce se poate regasi usor in sfera sub-constientului, un "loc" inca necunoscut(in totalitate) de catre noi... sper ca te-am lamurit cat de cat si voi incheia prin a va mai aduce la cunostiinta faptul ca majoritatea relatiile sunt posibile esecuri (atat pe planul emotional cat si pe cel psihic) deoarece de la bun inceput sunt privite Superficial/in culori reci, okay o zi buna tuturor si sa-mi scuza-ti greselile de ortografie daca am vreuna
Buna1 sa fie tandru, romantic, sa punsa suflet in relatie, sa nu insele, sa isi exprime deschis sentimentele, sa aiba simtul umorului, sa ma surprinda mereu cu lucruri noi, cu mesaje de dragoste, cu flori, complimente, atentii etc, sa fie mereu alaturi de mine si sa ma iubeasca din tot sufletul.
Buna.
barbatul perfect trebuie:
sa ma respecte
sa ma iubeasca
sa nu ma minta
sa nu ma insele
sa fie romantic
sa ma faca sa rad
sa fie mereu langa mine
sa aiba grija de mine
sa stie sa gateasca
sa ma surprinda mereu cu lucruri noi
sa-mi faca complimente
sa fie deschis
cam atat. l-am gasit deja \:d/
Buna,
pai dupa parerea mea ar trebui sa fie fidel, sa puna suflet in relatie, sa imi demonstreze ca ma iubeste (si prin cuvinte si prin fapte), sa nu imi ascunda anumite lucruri, sa imi spuna deschis daca il deranjeaza ceva la mine, sa aiba simtul umorului, sa nu isi bata joc de mine si bineinteles SA MA IUBEASCA CU ADEVARAT.
Brunet,inalt,istet,putin copilaros, simt al umorului bine dezvoltat asa e doar parerea mea
Buna. Dupa parerea mea cam toate fetele vor ca prietenu sa fie sincer si fidel multe fete apreciaza asa ceva la un baiat. Multor fete le place ca baiatu cu care este sa isi exprime sentimentele, le place sa se simta protejate adica daca un baiat se ia de ea cand e cu tine tu sa nu lasi capu in jos si sa mergi mai departe ea sar simtii foarte dezamagita.
Si trebuie sa pastrezi distanta de "amicele" tale pentru ca devine geloasa mai ales sa iti citeasca mesajele cu vreo amica sa nu fie nimic intre voi ca ea o sa o tina una si buna ca e ceva mult mai mult decat o simpla prietenie.Decii? Multa bafta cu actuala sau viitoarea prietena.
Maturitate. nu asta poate sa ii defineasca intotdeauna sint momente in care fata are nevoie de el ca om serios si momente in care sa fie mai dulce..mai copilaros, dar tot farmecul e sa fie el insusi sa nu fie rautacios sa nu fie idiferent, intelegator si nu in ultimul rind romantic. daca ai o fata iubeste-o doar pe ea nu intoarce capul dupa altele si nu o lasa pentru prietenii tai adica sa nu ii acorzi foarte multa atentie - si nici putina arata-i ca iti pasa de ea. cind e ciufulita spune-i ca e frumoasa, trage-i nasucul delicat, si ia-o in brate si spune-i ca totul va fi bine)
Nu exista femei materialiste, exista barbati la care singura calitate sunt banii
Și de ce Dumnezeu ăia au mai mult „succes"? Explică-mi și mie și pe urmă îți arăt o creație proprie care descrie lumea în care trăim, ca mai apoi să comparăm rezultatele...
Mda...asa e... fetele sunt perfecte, barbatii sunt idioti si lumea e galbena.Din punctul meu de vedere esti o curva dupa bani.
Nimeni nu a zis ca fetele sunt perfecte - si da! tu esti dovada ca barbatii sunt niste idioti ) si pentru mine banii nu inseamna fericire sa iti dau blogul meu sa vezi ca fac actiuni ecologiste pentru aceasta planeta.iar tu?-tu stai acolo pe scaun ca un prost si judeci lumea dupa cum vrei tu si capul ala al tau care nu exista :@
You are a true shitttttt
Fetele ecologiste... buna buna asta...cu cizme de piele, machiaj cat cuprinde, produse de par, cacaturi de astea de tot felul', masina unui prost care crede ca doar pentru el existati pana va prinde pe bancheta din spate al unui Masseratti.Vad zilnic proaste ca tine zicand "Nimeni nu e perfect" si cand colo: "De ce dai intr'o fata?".Ce? Fetele nu pot sa se apere sau ce? Asta'i insulta pentru ambele sexe.Asta ar spune orice baiat fatalau pe care il bate o fata si orice wrestler sau luptatoar de sex feminin. Daca stau toata ziua pe un scaun si recunosc ca poluez, asta schimba totul fiindca un om nu face diferenta.Ai nevoie de o planeta sa repari o planeta.
Nu am avut niciodata cizme de piele nu am purtat niciodata machiaje. ma spal cu samponuri naturale.....si da planeta este numai ca oamenii ca tine o distrug...si intr-o femeie nu se da mai ales daca ai un copil si se uita de sub masa cum mama lui e ucisa si plinge,.e cel mai dureros lucru din lume, cum sa se apere fetele? doar Dumnezeu va creat mai originali, si numai cocolarii isi pun forta cu o fata, Dumnezeu a dat forta barbatului pentru a folosi-o in a ajuta in a creea in a mingia, ci nu in a lovi
Sunt o multime de profesioniste in lupte,wrestling,scrima, karate, manichiura etc. care nu vor sa fie aparate fiindca pot si ele sa se apere. Daca o fata da intr'un baiat, e independenta si puternica. Daca un baiat da intr'o fata, e cocalar.Nu intelegi franceza deci o sa zic pe romana: "Libertate! Egalitate! Fraternitate!
(finger) bou prost
De unde esti si tu (rofl)
Sincer, dragut, istet, fidel, sociabil, iubitor, putin pervers, serios cand trebuie, respectuos.
Buna! Pai, nu toate femeile sunt la fel! Unora le plac baietii bine lucrati si putin imaturi, altora le plac baiat inteligent, matur, cu viitor.
Pe mine una nu ma intereseaza neaparat aspectul la un baiat. Atata timp cat ma intelege si ma face sa ma simt iubita, e perfect pentru mine. Eu una ma indragostesc de perosnalitatea baiatului, nu de fizicul lui!
Ma bucur sa vad ca m-ai sunt si fete care le intereseaza si altceva in afara de fizic, bani, etc etc.Eu credeam pana acum ca in ziua de azi daca nu ai bani, daca nu esti smecher, si daca nu esti plin de muschiuleti, nu prea ai nici o sansa ca fata sa te placa si sa fi impreuna cu ea.
Nu! chiar si in ziua de azi mai exista fete care nu au fost crescute in puf, si carora le place, nu fizicul, ci calitatile morale. Cum ziceam, pe mine ma impresioneaza mai mult un baiat inteligent si prietenos decat un baiat bine lucrat.
Felicitari! Ai descris un cocalar complet!
Respect Diana. Putine fete ca tine mai sunt
Da sunt intr-adevar putine, deoarece in ziua de azi mai toate fetele sunt crescute si invatate de mici cu banii... Insa mai sunt si fete fara posibilitati atat de mari! diferenta intre ele nu consta in felul in care se imbraca, ci in felul in care gandesc si in felul in care se comporta!
Sunt 100% de acord cu tine
Trebuie sa fie sincer, fidel, romantic dar nu un romantic incurabil, glumet, spontan, sa fie matur cand trebuie dar sa fie si copilaros, sa fie protector dar nu gelos si sa ma iubeasca! :X
Unlocked întreabă: