Buna si tie marian, cat despre intrebarea ta tind sa cred ca ai formulat-o destul de gresit
Si citez "Pentru a indeplinii toate criterile." mai exact ce intelegi tu din asta? ca un
barbat sau o femeie trebuie sa indeplineasca niste criterii pentru a merita sa te uiti la el
respectiv ea? pentru ca daca asa vezi tu situatia atunci permite-mi sa-mi exprim parerea prin
a evidentia faptul ca in realitate nu "lucram" dupa aceste mici observatii ale calitatilor
celor din jur ci mai degraba (in majoritatea cazurilor) ne lasam purtati de valul instinctiv,
adica mai pe limba prostilor:atunci cand vine vorba de combinari (de obicei) lasam
sub-constientul sa lucreze pentru noi(intr-un mod inconstient desigur, asta pana la un punct)
in timp ce constientul se preocupa cu grijile sale nesfarsite(acum depinde si de fiecare caz
in parte, nu toti suntem o apa si un pamant, na ca am spus-o si p-asta!). Stii in realitate
nu te uiti dupa o persoana si gata spui: e frumos/frumoasa, destept/desteapta, bun/a deci pe el respectiv ea o vreau/imi place, nu-i chiar asa simplu pentru ca sistemul nostru nu judeca asa superficial ca si constientul nostru dar bine ca ma opresc aici ca daca ar fi sa intru mai adanc in subiect ar insemna s-o dau in fiziologie si psihologie ca sa te fac sa intelegi ca in viata de zi cu zi nu alegi o persoana dupa niste simple criterii ce ti le-ai fixat tu in cap
e ceva mult mai presus de asta, ceva ce nu putem intelege in totalitate (in viata) mai ales
cand vine vorba sa ne imperechem, de ce o facem? pur si simplu! de ce cu el/ea... explica?
pentru ca pur si simplu asa am simtit, e ceva ce nu se poate explica, nu am ales-o/nu l-am ales dupa niste criterii...pur si simplu s-a intamplat, ce vad la el/ea? nu stiu.pur si simplu imi place.
In lume sunt foarte multe lucruri ce nu si-au gasit inca o explicatie logica pe baza unei gandiri rationale si asa si cu imperecherea (ce-si urmeaza natura/instinctul animalic) ce se poate regasi usor in sfera sub-constientului, un "loc" inca necunoscut(in totalitate) de catre noi... sper ca te-am lamurit cat de cat si voi incheia prin a va mai aduce la cunostiinta faptul ca majoritatea relatiile sunt posibile esecuri (atat pe planul emotional cat si pe cel psihic) deoarece de la bun inceput sunt privite Superficial/in culori reci, okay o zi buna tuturor si sa-mi scuza-ti greselile de ortografie daca am vreuna
E adevarat, multe fete sunt atrase de bani. Dar acele fete sunt crescute de mici si invatate cu banii! Si da, intr-adevar, putine fete cauta maturitatea la un baiat, si acele fete sunt fetele care au creier in cap, nu doar tarate. Nu stiu daca ai observat, dar majoritatea fetelor care cauta baieti cu bani nu au chiar asa de mult creier in cap. Ele vad doar bani, bani si iar bani!
Unlocked întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: