Parerea mea este ca el vrea "sa se tina de regula" ca sa nu iti creeze tie probleme si ca sa mai puteti vorbi in continuare :*
Eu cred ca se tine de regula pentru ca nu vrea sa ramai fara telefon, si apoi sa nu mai vorbiti chiar deloc
Face bine.Fiind ca daca era sa treaca a ta mama rea buna cum era putea sa iti interzica oricand sa nu mai vb cu el
Deci e bine(P.S. Chiar daca am 12 ani am avut 3 iubite:*si cu a treia inca sunt si o iubesc mult :X:X:X)
Parerea mea e ca se tine de regula deoarece sigur te iubeste si nu vrea sa iti faca probleme si poate s-a gandit si la alte chestii cum ar fi daca te'ar mai fi prins mama ta vorbind la tel sa iti interzica sa te mai vezii cu el sau alte chestii:*:*
Poi probabil el inca te iubeste f mult dar daca mama ta ii interzice sa te sune dupa ora 22 vrea sa respecte asta pentru ca nu vrea sa mai aiba si ai alte probleme cu mama ta.Eu cred ca te iubeeste la fel de mult dar mama ta e putin prea protectuare
Ce faza. exact asa am patit si eu anul trecut cu fostul meu.dar uitasem uite ca acum mi-am amintit
KatiMe27 întreabă: