anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Seara bună tuturor! Sâmbătă este ziua mea(fac 18 ani), iar seara voi pleca cu prietenul meu. Cum ne-am putea petrece seara/noaptea pentru a fi cat mai speciala?
Fundiță celei mai bune idei! happy

Răspuns Câştigător
| GeorgyGirl a răspuns:

Pai foarte romantic si special am cele mai bune idei...din cate vad esti romantica ca si mine ma bucur ca vad ca mai exista iubire si romantism. in primul rand La multi ani! si sa fi fericita si iubita apoi iti recoman sa mergeti intr-un loc foarte frumos undeva unde va simtit bine si sa mergi u cu cateva ore inainte sa pregatesti niste lumanari albe si rosii petale de trandafir pe pat si un covor de petale de trandafiri sau orice flori de la usa pana la pat apoi pe o masuta 2 pahare si o sticla de sampanie si din nou petale de trandafiri pe masa si chiar si un trandafir intro vaza si in mijloc o lumanare rosie desigur sa nu lipseasca un mic playlist cu melodii romantice sau ce preferati voi sa mearga tot timpul cat voi veti fi acolo iti recomand: Kenny_G_-_Over_the_rainbow sade - smooth operator savage garden - to the moon and back Smiley ft. Adi - Cuvinte Shakin stevens-because i love you Close to you - Maxi Priest George Benson - nothing is gonna change my love for you George Michael - i'm never gonna dance again Richard Marx - now and forever etc, ce poate fi mai frumos de cat sa ciocniti la lumina lumanarilor pe muzica voastra romantica si inconjurati de petale de flori nu ineaparat trandafiri va bucurati de magia serii si daca si daca poti sa faci rost de artificii dinacelea pe care le tii in mana si fac scantei in timp ce ciocniti ar fi superb. nu stiu la ce te referi tu daca veti face dragoste daca tiai inceput viata sexuala sau numai in acea seara vrei sau nu esti pregatita inca puteti si doar sa va bucurati de magia serii cu sarutari fierbinti si vorbe si apoi sa adormiti imbratisati e de ajuns pentru o speciala si romantica seara de vis, asa am procedat eu si crede-ma ca a meritat. bafta:*

9 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

La multi ani!
Eu spun sa-l lasi p el sa te surprinda, sa te "iubareasca" ( sp asa)! e ziua ta, prima zi de majora, meriti rasfatata!

| neutrino a răspuns:

Toata lumea va zice ceea ce ganditi sa faceti:sex.

| Azµre a răspuns:

Eu zic să faceți treaba asta în altă zi. Atunci vei fii obosită cel puțin dacă ai de gând să organizezi ceva. Dacă petreci doar voi doi ziua aceea, atunci nu știu un cadru romantic ceva. Asta ar trebui să facă băiatul nu tu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La multi ani!

| lolylolypops a răspuns:

La multi ani! Pai daca va fi ziua ta si daca el chiar te iubeste iti va face el aceasta surpriza, mai ales daca este ziua ta el ar trebui sa se ocupe de aceste detalii!

| SyndicateX a răspuns:

Pai din moment ce pleci cu prietenul tau as zice sa nu faceti sex, daca era iubitul tau era altceva.

| Auroree a răspuns:

Sexx non-stop. glumesc. Organizeaza ceva romantic o atmosfera mai placuta la care sa luati parte doar voi 2 happy

| Claudyapwpik12 a răspuns:

La multi ani! Pai daca vei fi obosita ceva romantic eu stiu distrati-va muzica la maxim beti sampanie dansati face-ti poze.Dar daca poate nu vei fi obosta extrem de tare putina dragoste nu strica sau poate ca ar trebui sa te simti pe tot parcursul bine fiti ca doi copii 'nebuni' si succes!