Buna! sa-ti pretuiesti prietenul, e un baiat cum rar mai gasesti astazi...atrent, dragut, sensibil, romantic, stie sa se poaret cu tine, sa te rasfete, sa te faca sa fii fericita. cred ca veti avea o relatie frumoasa si plina de iubire! Bafta!
Stai linitita e ceva normal.Cei care te vor critica, nu-i lua in seama.ii roade invidia.. Daca erai mai mica era o problema dar la varsta ta e normal asa ceva.Bafta!
E bine, nu-ti fie frica. E absolut normal asa ceva, nici nu inteleg care-i motivut ingrijorarii tale. Nu spune nimanui(nu toti sunt gata sa creada ca nu ati avut nimic si te vor judeca pentru ceea ce nu exista, mai bine fereste-te de zvonuri si nu le crea). Multa bafta!
. Super draguta povestea voastra. . Din cate ai povestit, e un baiat de treaba. Parerea mea este ca nu ar prea trebuii sa zici cuiva ce faci tu cu el. . Stii ca multa lume se va baga intre voi. Daca te intreba cineva daca esti cu el, tu zici da. atat. POate doar prietenelor tale foarte apropiate sa le zici, dar in rest eu nu as zice nimaniu. Asta e parerea mea. .
Sper ca te.am ajutat. O seara buna si Craciun fericit!
Nu e rau deloc. nu ati facut nimic. v-ati cunoscut mai bine. si v-ati sarutat prima data. Lumea vorbeste draga. totusi asta da dovada ca ai incredere in el. Putea sa te violeze sau pnm la el acasa.
Foarte draguta povestea voastra, nu ai facut deloc rau ca ai mers la el, totul pare foarte sincer intre voi, romantic (faza cu trandafirul)..si nu vad de ce ar fi rau, daca nimic rau nu s-a intamplat, ba chiar ceva frumos mai ales ca baiatul nu pare sa profite..acum, conteaza cum decurge totul, dar daca ai incredere in el totul pare ok, si eu as fi facut la fel. Mult curaj si succes