anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Seara trecuta am fost prin centrul orasului cu doua prietene si cel mai bun prieten al meu, nimeni nu are prieten\a. La un moment dat una din fete spune ca are mainile reci si daca pot sa o tin de mana sa i le incalzesc si pana la urma am ajuns sa ma tina de brat ceva timp, am povestit o multime etc. Poate fi un semn ca ma place? Vreau sa precizez ca si eu aveam mainile destul de reci, iar celalat baiat avea mainile mai calde decat mine. O stiu de ceva timp pe fata si din clipa in care am cunoscut-o m-a considerat un tip super de treaba.

Răspuns Câştigător
| 12345xoxo a răspuns:

Acela era un apropo, îl poți considera ca un semn din partea ei. Șanse sunt, ea făcând un mic pas. Înțelegi? A mutat un pion pe tabla de șah, acum e rândul tău. Numai bine. happy

3 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Super hot, vreau sa va sugerez ceva, organizati in asa fel intro seara sa mergeti la unul sau la unele din fete acasa sau sa inchiriati o cabana pe weekend sa mergeti doar voi, si jucativa jocuri cu provocari care sa duca sa sex, pur si simplu lasati totul sa vina de la sine, va veti distra de minune crede-ma, merita sa incercati

| Emilian65 a răspuns:

Asta este primul pas pentru a lega o relatie. Insista ca nu ai nimic de pierdut.

| Kira5854 a răspuns:

Hmm, nu incerca niciodata sa faci sex cu o fata din prima, dar nici nu astepta dupa ea peste 3 luni, o sa intervina monotonia si se va duce totul. Incearca sa te apropii de ea, sa vorbiti, asta daca si tu o placi, iar daca nu, incearca sa te indepartezi usor, ramanandu-i apropiat totusi si incercand sa nu o ranesti, din perspectiva de fata, cred ca te place, acum tu stii mai bine exact cum a fost si poti face mai multe legaturi, bafta.