| Sfinnx a întrebat:

Seara trecuta am povestit despre relatia noastra si mi-a spus ca nu mai stie ce simte.Am avut parte de un soc.Ma doare enorm de mult si numa la asta ma gandesc.Cum pot sa-mi salvez relatia? Avem 9 luni jumate si il iubesc enorm.Mi-a spus ca uneori nu e sigur pe sentimentele lui si uneori e.Si l-am intrebat daca are nevoie de o pauza si a spus nu stiu.
Va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac cum sa procedez.

4 răspunsuri:
| SebastianCMT a răspuns:

Depinde si de el ce vrea acuma acuma, daca nu simte nimic pentru tine dupa 9 luni de zile, ce ar mai putea simtii acuma? E si el in dubii, lasa-l o perioada nu il stresa, incearca sa vorbesti despre altceva, si arata-i ca il iubesti!

| AndreescuMMO a răspuns:

Fa-l sa se simpta special si incearca sa petreci cat mai mult timp cu el. incearca sa pari mai matura si sa nu ii arati ca vei suferii daca va veti despartii

| VadTot a răspuns:

Te sfatuiesc sa l parasesti cat mai repede! Ofera i mai mult spatiu si lasa in pace o perioada. Probabil cand nu vei mai fii in viata lui isi va da seama cu adevarat daca simte ceva pentru tine ori nu! Nu l poti tine cu forta langa tine. si nici obliga sa te iubeasca!

| neutrino a răspuns:

Daca te-ar fi iubit, atunci cu siguranta ca ar fi stiut ce simte pentru tine. O astfel de relatie nu mai poate fi salvata, ci doar mai poti amana putin sfarsitul.