| Mipiace a întrebat:

Seara trecută, în timp ce mă plimbam pe o stradă de aici din Germania, am zărit într-o parcare o tipă tânără, nemțoaică, în ipostaze destul de intime, adică se săruta cu un tip de culoare lângă o mașină iar după 20 de minute m-am întors înapoi și i-am surprins pe respectivii făcând sex exact în același loc, ea stătea sprijinită de mașină în picioare și el, la fel, o penetra pe tânăra respectivă discret, pe la spate și am rămas surprins să văd asta mai ales că tânăra cu pricina este fata șefului tatălui meu și din acest motiv am decis ca să mă întorc înapoi, căci mi se păruse că o știu din vedere pe tipa respectivă și chiar ea era, iar pe el, de asemenea, îl cunosc, este instructorul de fitness de la sala de fitness din acest oraș, un tip mulatru, înalt și cu codițe afro... Probabil că o să mă înjurați sau o să veniți cu fraze de genul: ^ce te interesează pe tine ce fac alții, care este problema ta șamd.^
Am decis să vă povestesc această întâmplare pur și simplu pentru că nu mi-aș fi închipuit că într-o țară civilizată ca Germania unde teoretic, nemții sunt educați, să văd astfel de scenarii mai ales că fata respectivă pe care am surprins-o este fiica șefului tatălui meu și este genul de fată tocilară, studentă, adică nu o poți nicidecum asocia cu genul de femeie care practică prostituția căci, atunci când mă gândesc la scenarii de acest gen mai exact, atunci când aud sau văd femei care fac sex în locuri publice, nu mă gândesc decât că acele persoane practică sexul contra cost... Voi ce părere aveți cu privire la ceea ce v-am povestit acum?

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Da, de fațadă, impresia e una, realitatea e alta! Sau chiar crezi că ești singurul care ai recunoscut-o? Sau a făcut-o prima dată? Doar că acolo, spee deosebire de la noi nu există oprobiu public
Nu depășești niște limite, ești liber să faci ce vrei.
Referitor la "fata tocilară", ea îmbină utilul cu plăcutul. Plus că acolo, nu cred că bărbații, băieții sunt needucați, cum sunt mulți de la noi, să nu accepte doar sex, dar fiecare își vede de viață.
E o altă societate! Pe părinții ei îi interesează rezultatele școlare, nu ce face cu viața ei, cât timp vine întreagă și nedrogată.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Femeile sant niste scarbe ordinare indiferent cat de tocilare ar fi... pentru bani isi coase vaginaraia

| alexalx1234 a răspuns (pentru mgtow):

Ai mare dreptate

| Emilian65 a răspuns:

Ai dreptate ce spui tu. Dar, uneori aparentele inseala.

| alexalx1234 a răspuns:

Că e o curvă. Tu o vezi drept de tocilară, dar cine știe cu câți și-o trage în afara cursurilor.

| VasilePrunaru a răspuns:

Eu sunt de parere ca esti cam idiot