Am avut si eu o data un prieten de genu...in fine. nu prea stiu ce sfat sa iti dau. pot sa spun un singur lucru, nu prea poti avea o relatie armonioasa cu o persoana care nu te intelege, nu te accepta asa cum esti. daca esti mai tacuta nu te poti schimba, pur si simplu nu ai cum. asta este felul tau si probabil tipul stia de la inceput.
singura solutie ar fi sa mai incerci sa ii explici, si daca este destul de matur va intelege intr-un final, daca nu, nu.
Si de regula atunci cand iei o pauza lucrurile se cam racesc, si relatia se destrama la un moment dat, insa sunt si cazuri in care te apropie si te face sa iti dai seama ce inseamna persoana respectiva pentru tine, asta daca o iubesti cu adevarat
in concluzie, ori te accepta asa cum esti, si te intelege, ori iti cauti unul care sa o faca. nu te amagi intr-o relatie care nu ar putea avea niciun viitor.
Cam are dreptate prietenul tau adica cat de inchisa sa fi in tine, o relatie se bazeaza pe comunicare si daca nu stapanesti bine acest domeniu este greu sa te apropii de o persoana si sa o ti langa tine, intr-adevar, nu exista " nu pot ", doar "nu vreau " sau " n-am chef ", deci eu spun ca merita sa mai incerci cu exprimarea ideilor