| Bruneta97 a întrebat:

Seara tuturor! Acum doua zile m-am impacat cu fostul meu iubit. A zis ca regreta pentru ce a facut acum 4 saptamani si mi-a zis daca pot sa-l iert, si l-am iertat pentru ca inca il iubesc. Azi mi-a zis sa facem dragoste si am acceptat. Ne-am dus in camera, eram numai noi doi in casa.Am ramas putin confuza cand mi-a zis daca poate sa ma lege la ochi ca imi va face o surpriza. Si am zis ok. M-a legat la ochi. A plecat 2 minute din camera si apoi a revenit. Imi zice sa-i fac sex oral ca imi va face si mie si am zis bine. I-am facut, mi-a facut si mie. Apoi am facut si sex normal. Se opreste, trec cateva secunde, si apoi zice gata. Imi da jos bentita dupa ochi, ii zambesc dupa care aud niste zgomote din hol, ce ducea putin catre ras si aud putin usa de la apartament. L-am intrebat ce a fost asta si mi-a zis : Ce? Si apoi i-am zis : Nimic. Intrebarea mea e: Merita oare sa am incredere in el?

3 răspunsuri:
| corhaz a răspuns:

Atunci a plecat amanta.mai femeie tu gandesti? asta se foloseste de tine mai ceva cum folosesc adolescentii smartphonul

| indecis2014 a răspuns:

Imi e frica ca nu cumva sa fi profitata de tine! care mai e relatia ta cu el? ce s-a mai intamplat de la aceasta faza si pana in prezent?

| aiary a răspuns:

Zi mersi daca nu te-a filmat sau nu ti-a facut poze careva.
Sa raspund la intrebare: NU!