| ngertrist a întrebat:

Seful meu s-a indragostit de mine, ma simt atrasa de el si ma tem ca in curand voi deveni amanta. Este cu 19 ani mai in varsta, ii cunosc sotia si copii, am crezut ca avem o relatie prieteneasca, dar mi-a vb despre sentimentele lui.Sunt tulburata de cand am aflat, ce sa fac? Ma simt groaznic!

Răspuns Câştigător
| rebeca a răspuns:

Nu deveni amanta lui.Nu o sa ai nimic de castigat decat eventual o aventura care nu se stie cum se va sfarsi.Refuza,iar daca pentru asta se pune problema sa te dea afara, e clar ca nu ai pierdut. Pune-te in locul sotiei. Oricum e clar ca nu esti prima potentiala amanta, sa fim seriosi.Asta e doar o parere, in fond si la urma urmei nici nu te cunosc.Alegerea e a ta.

17 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Abtine-te.Vei fi nefericita si vei neferici si pe altii.Inima mai trebuie sa asculte si de ratiune.

| albastrel a răspuns:

rolling on the floor eu rad dar nu e rasul meu...sad...acelasi lucru mi se intampla si mie...am inceput de cateva zile sa vb pe mess cu un barbat cu 19 ani mai mare decat mine ...sentimentele noastre nu sunt tocmai de prietenie...intelegi ce vreau sa zic... iar azi m-am hotarat! trebuie sa terminam! nu are rost...la fel ca seful tau...are o sotie minunata, 2 copii superbi carora pentru nimic in lume nu as vrea sa le fac vreun rau...in plus nu sunt sanse! nu sunt genul care sa accepte sa fie amanta sau sa aiba aventuri...
In cazul tau cred ca ar trebui sa faci la fel...mai bine renunta la job decat sa faci rau unei familii... daca accepti rolul de amanta sau te atrage atat de mult incat te multumesti decat cu o aventura. da-i bataiehee hee daca nu...cautati alt job...eu nu as putea privii femeia aia in ochi sau un copil de al lui daca as fi in locul tau... acum tu hotarasti1baftawinking

| Encore a răspuns:

Gandeste te la copilul ala si la nevasta-sa... refuza orice, nu le distruge viata pentru placerea ta...

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Seful tau se simte atras de tine, nu cred ca e vorba de dragoste. Tu spui ca te simti atrasa de el. Gandeste-te ca ai putea fi in locul sotiei lui si nu cred ca ai mai vedea lucrurile in felul acesta. Gandeste ca o femeie matura, ca sa nu existe loc pentru regrete.

| Babushka a răspuns:

Nu te arunca in asfel de relatii.nua i decat de pierdut si tu si familia lui! Asa k ignora-l!

| andrelina a răspuns:

Nu stiu ce e de facut, cum s-o dai. Daca stai cu sl, o sa-ti faci sperante degeaba.Tot la nevasta si copii se intoarce. Daca il refuzi, poate te da afara.Sau poate ca asa facea, de ce nu, face, si cu celelalte angajate.Nu-i pica in plasa! Mai bine `curata si saraca, decat patata`. Pupici!

| Paula a răspuns:

Pai de obicei amanta este pe primul dupa'aia sotia si etc etc. pentru ca, daca n-ar fi, nu mai vad nici un rost sa fi amanta thinking

| troxanici a răspuns:

Dar de ce trebuie sa-i devii amanta, daca nu vrei de ce trebuie sa lasi capul plecat si sa accepti. Daca nu vrei spune-i nu, mie personal relatiile astea nu mi se par sigure si in plus de ce nu iti gasesti pe cineva care sa te accepte asa cum esti si sa fii pe primul plan nu sa fi cu cineva care te va plasa pe planul noi... Eu zic ca nu merita, oricum tot la sotia lui se va intoarce!

| naya a răspuns:

Te simti groaznic? esti sigura de asta? eu in locul tau m-as simti si mai groaznic daca i-as da apa la moara. toate ca toate, dar are COPII. Crezi ca daca pe ea o inseala cu tine, ar renunta la ea in timp sau cum? si daca tu ai fost cea cu care a inselat, ce te-ar face sa crezi ca nu te-ar insela si pe tine la fel cum a facut cu ea. Esti doar o pasiune trecatoare si el este la fel pentru tine.indragostitul asta ...hmm yeah right.in fine. daca iti permite constiinta, si stii ca nu ai mustrari, regrete si asa mai departe. poti sa devii a doua. daca asta te-ar face sa te simti mai implinita.

| kathessa a răspuns:

Vreau sa fiu sincera, sper sa nu te superi.
1. Mi-e greu sa cred ca seful e indragostit. E usor sa declari ca ai niste sentimente. Daca ar avea sentimentele respective te-ar lasa sa iti vezi de viata ta, mai ales ca ar putea avea o fiica de virsta ta.
2. Nu ai de ce sa devii amanta daca nu vrei. Presupun ca esti tinara si necasatorita. Ia pune-te in situatia sotiei lui. Tu, peste ani, ai o casnicie in care cineva isi baga picioarele.
3. Nu uita ca roata se invirte, s-ar putea sa te faca cineva sa suferi vreodata cel putin cit ai facut pe cineva sa sufere. Si asta sa ti se intimple cind te astepti mai putin!
4. Daca locul de munca iti este pus in pericol, renunta. Mai bine parasesti un loc de munca decit sa-ti calci demnitatea in picioare.
5. Lumea e plina de barbati. Cauta-l pe cel care e potrivit pentru tine.
6. Cum te vei uita in ochii femeii cu al carei barbat te culci?
7. Barbatii mai maturi sint atragatori, dar si smecheri. Au destula experienta incit sa se joace cu tine si nici sa nu-ti dai seama.
Succes. Stiu ca vei lua decizia corecta.
P. S. Daca te iubeste asa tare spune-i sa divorteze. Ca sa ii vezi reactia.
Draga mea, dintr-o relatie duplicitara nu va iesi nimic bun pentru nimeni!

| just4fun_8801 a răspuns:

De facut faci ce vrei, dar gandeste-te si la ce faciwinking

| selena_2212 a răspuns:

Probabil un fustangiu care-si inseala sotia cu cine apuca. poate mai e si plin de bani si se crede buricul Pamantului. Crede ca poate avea orice si calca in picioare sentimentele celor din jur. Nu te lasa atrasa de farmece si vorbe-n vant, cu sigurantza nu-si va lasa familia pentru u, iar u vei deveni ink una ce i-a trecut prin pat. Eu daca as fi in locul tau, mi-as da demisia fara sa ma gandesc la nimic.chiar daca as avea nevoie de acel loc de munk. Insa nu se merita sa lucrezi cu asemenea oameni.

| sh0w a răspuns:

Eu cred ca ai devenit deja..de aia ai scris aici..in rest naya a zis tothappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiiii. te vrea fiindca e sef.si esti pe mosia lui. te considera o proprietate. daca nu accepti te da afara. dar el stie ca esti uda toata, si tu esti sigura cum erai dintotdeauna ca -i vei deveni amanta. dar cineva de sus stie si vede tot.chiar si cand e noapte sau becul stins si chiar daca el isi scoate verigheta si si-o pune dupa ce ti-o pune.asta e dragostea. mai ales la el barbat serios cu sotie cu copii, si mai batran cu 20 de ani.are orgoliu ce sa zic. tu ai mandrie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa ai o aventura frumoasa pana la un punct. Careva dintre colegi cu siguranta ii va informa sotia, va iesi scandal, el te va parasi si va ramane cu sotia, iar tu va trebui sa iti cauti serviciu acum in criza. Plus rusinea, plus suferinta sotiei si copiilor, plus ca te vor blestema parintii ei, ea, lumea... Asta doresti? o tinichea de coada?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum spun si Selena, miruna-apostol, kathessa, desteptarea. Ala nu-i indragostit de tine, din moment ce are nevasta si copii, vrea doar sex, intelegi? Cum te-a dus pe tine de nas, o sa duca si alte fete. Si atunci o sa realizezi ca de fapt ai fost o fraiera si o sa suferi inutil.

| Ojog-schulze_George_1960 a răspuns:

Hmm cred ca mori de curiozitate sa vezi cu e. Cred ca cel mai bun lucru e sa vorbesti cu el si sa incerci sa delimitezi relatia. Propune-i o relatie fara nici un fel de raspundere. Doar placere si atit. II pui in vedere ca atunci cand placerea se va termina il vei anunta si vei inceta relatia.sic. Treci la fapte, experimenteaza tot ce iti trece prin cap in materiei de sex si la vreo sase luni il anunti ca din partea ta interesul s-a cam stins si e mai bine sa uitati totul. Cand vei avea revelatia... o sa stii ce e de facut mai departe. Iti trebuie doar nervi tari. Poti avea 6 luni minunate si dupa aceea un sef care fuge pe strada cu patul dupa tine. Chestia cu nevasta si copii nu cred ca trebuie sa te intereseze ca tu oricum nu ii vei strica familia iar el daca nu te prinde pe tine v-a avea alta/e amanta. Asa ca fa bine imbina placutul cu utilul mai ales ca il si placi. Ahh, astea sunt sfaturlile unui fost SEF.