| ChristinaCriss a întrebat:

Selena Gomez poarta un inel al puritatii (ramane virgina pana dupa ziua nuntii). Ce credeti despre acest inel?

24 răspunsuri:
| Deea_1734 a răspuns:

Eu cred ca e unul de forma, il poarta si ea asa ca s-o faca pe virgina, dar inrealitate cine stie cu citi baieti s-o fi culcat. Spuneti si voi ati vazut vreo celebritate sa se marite virgina?)))

| cristi202 a răspuns:

Daca e chiar asa, e frumos. Numai sa fie chiar asa.

| mihai_2762 a răspuns:

Stii cum se mai numesc chestiile astea marketing sa isi faca si ea reclama poarta un inel. stii u sigur ca ala e inelul puritatii la ea. cine stie cati or fii trecut prin patu ei.in fine. bafta

| smartalogu a răspuns:

Eu cred ca inelul inca mai e virgin. Nu cred ca sia bagat nimeni... in el rolling on the floor.

| paramore a răspuns:

Publicitate my darlingbatting eyelashesai auzit de ea? in general starurile ajung la compromisuri sexuale ca sa fie bagate in seama... daca nu se va mai auzi de ea, e probabilhee hee

| hehehe a răspuns:

O mare prostie happy. Adica, uitati-va la Jonas Brothers, au acelasi lucru. "inelul puritatii"... Kevin s-a casatorit. mai nou cica si Joe vrea, probabil pentru ca nu mai rezista big grin. Parerea mea. O sa ajunga si ea sa se casatoreasca devreme doar pentru a nu isi pata numele big grin.

| stresu a răspuns:

Marketing. asa si Britney Spears zicea ca ea ramane virgina si iote ca nu a ramas. Desi se promoveaza excesiv in State abstinenta ca forma de contraceptie si evitare a bolilor, mai degraba ar investi in educatie sexuala.
Acum na, daca ea chiar crede in ideea asta, nu ii trebuia inel sa se afiseze. Asa atrage atentia, si nu m-as mira peste ani sa o vad divortata daca se foloseste pe sine ca strategie de marketing. Viata personala e doar pentru tine, iar daca ea o va face mereu publica...greu.

| Crissa03 a răspuns:

@Deea: Adriana Lima.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Lol, e cat fantana si poarta inel d ala s. o faca pe sfantastraight face

| Baby a răspuns:

Are 18 ani, ma indoiesc ca nu a facut nimic. cred ca il poarta ca sa nu dea de banuitlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e adevarat eu sunt o mare fana a iei si nu se intampla nimic la care eu sa nu aflu la adresa ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca ma suge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred că e o chestie destul de tare cu ce norocos oare cine are norocu aşa de mare, e cel mai tare, e un baiat mare oare sau un puşt nu destul de mare, ceare are daca nare, nare pentru că nu e tare

| darius2444 a răspuns:

Nu stiu despre acel inel dar stiu sigur 100000% ca ii virgina si ca va ramane pana in ziua nuntii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca intrebarea ta este cam aiurea sa stii ca fiecare face ce vrea daca ea asta a decis e treabaei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu da.pe jonasi

| OHmyGosh a răspuns:

SELENA are un suflet chiar pur si o inima de aur. E idolul mea.Are un chip angelic si la 18 ani si este virgina si hai sa punem pariu pe ce vreti ca SEL ramane virgina pana la nunta si chiar mai mult?!
Sunteyi prosti cei care spuneti ca nu mai e virgina.Si nu e o prefacuta.Adevarul este ca ea chiar este pura si are acel inel de cand avea 12 ani si uitati cat a rezistat...Mereu il poarta.
Deci, este adevarat:este virgina si chiar daca s-a mai maturizat si a mai crescut, ea tot acel chip dulce il are si este mai copilaroasa si mereu zambitoare si bine dispusa.Asta este foarte bine.
Eu o iubesc enorm pe SELENA si sunt o mare, mare, mare fana a ei.

| OHmyGosh a răspuns:

Iar voi nu mai spuneti de alte vedete si nu o mai comparati pe SELENA cu ele pentru ca ea este singura ca se tine de promisiuni.Nici macar nu o cunoasteti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Initete are dreptate.Selena este chiar o fata cu un suflet mare.Nu credeti tot ce scriu unii despre Selena. Da, Miley chiar are cam multe suspiciuni din partea multora criticii, fani, parinti si adulti care au auzit de Miley. Dar Selena nu este asa! Ea e de fapt foarte foarte foarte generoasa si are mult talent. E un adevarat idol pentru multi copii.Asta spun multi oameni care o considera pe Miley cel mai josnic model de urmat.Eu o iau pe Selena ca pe o inspiratie. E creativa si este cu adevarat idolul meu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena gomez e virgina si bineinteles cuminte nu ca miley cyrus o destrabalata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voia ti crede ca mileycyrus e o curva... fara dovezi nu ai ce sa zici dar chestia cu inelul este chiar de gandit cred ca da este real

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tare inel

| tzpdrfift a răspuns:

Ee pll.winking bai frate voi chiar credeti ca mai statea ala cu eawinking Daca nu e culca cu el totusi e baiat ce sangewinking

| LooolaaBooolaa a răspuns:

@FaraFitze
Dar tu o cunosti pe Selena?
Cine stie? O fi facut sau nu.
Da sigur paparazzi ar fi aflat ca acum...cauta vedetele si in c*r

Întrebări similare