Cea mai urata fapta ai facut-o, tu ai fost, in aceasta poveste persoana cea mai rea si cu caracterul cel mai urat. Orice om stie si respecta faptul ca fostii iubiti ai prietenelor sunt absokut interzisi si niciodata nu te apropii de un baiat care a fost fie si 5 minute cu o prietena de-ale tale. Restul este doar pedeapsa ta bine-meritata. Era normal sa-si bata joc de tine dupa magaria pe care ai comis-o. Stii cum e: dupa fapta si rasplata.
Nu am crezut ca o sa fie ceva durabil. In plus ea mi-a facut de 2 ori, fiind chiar si cu primul meu prieten de care eu nu nu eram despartita si eu niciodata nu i-am spus nimic, m`am facut ca nu`mi pasa si ea cand a auzit ca doar m`am sarutat cu el a inceput sa spuna ca ma uraste si sa spune tot felul de chestii
Te inseli amarnic...ai habar ce spui? ce esti comunista? e o tara libera in care putem face ce vrea... daca mie imi place de x si prietena mea a fost cu el dar s-au despartit. ori el ori ea nu a mai vrut aceasta relatie si de ce sa nu ma bag daca imi place de x? ce eroare pe capul ei, biata fata, trebuia sa ii dea papucii inca de la inceput. cat despre tine, nu am ce spune ca nu suntem pe timpul lui Ceausescu sa nu facem nimic fara voia celorlalti. doar nu avea sa ii zica prietenei sale: Imi dai voie sa fiu cu fostul tau prieten, X? hai te rog
Intr-o tara libera, libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea mea. Dar ce spun eu nu are legatura cu libertatea, ci cu morala si cu bunul simt. Orice om normal la cap din orice tara din lume iti va spune ca este josnic sa ai relatii cu fostii parteneri ai prietenilor si ca numai oamenii demni de mila fac asta. Morala si bunul simt nu au legatura cu regimul politic, ci cufiinta umana si curatenia ei sufleteasca. De altfel, te inseli foarte tare. Pe vremea lui Ceausescu, securistii si informatorii erau incurajati sa aiba legaturi cu partenerii prietenilor pentru a le afla secretele intime si a le turna la Securitate. Acum, din fericire, nu mai e cazul si majoritatea oamenilor pot trai cu fruntea sus. Lumea e plina de barbati, nu ai nevoie sa te umilesti sa umbli cu barbatul unei prietene. Nu avea rost sa-i spuna prieteni ei, nu cred ca ar fi avut demnitatea necesara. Dar cred ca a ignorat un lucru: ca ea se multumea cu resturile prietenei ei, adica a adunat de la "gunoi" ceea ce cealalata a aruncat. Halal libertate!
Faptul ca ai un anturaj dubios si ca prietena ta se comporta josnic nu e o scuza. pana la urma, tu trebuie sa traiesti cu ceea ce ai facut tu si cred ca ai mari dificultati in a te uita in oglinda fara sa te rusinezi de ce vezi acolo (ma refer la suflet, nu la chip)
Aici este o problema discutabila. Daca el este disperat dupa sex, iar ea ii ofera mai mult fata de tine, normal ca el va accepta si o va tine aproape. Dupa cum este si zicala "Interesul poarta fesul.". Tu vorbeste cu el si explica-i cum sta treaba si ce te deranjeaza, dar mai ales pune-l sa aleaga intre tine si ea, desi presupun ca stiu deja ce alegere va face.
Hai sa iti zic eu cv. si baiatu e de vina muult de tot. dar u esti fraiera rau de tot fara suparare odata ce so sarutat cu pretenata la ce dracu mai continui sa fi cu el de dragu de a avea un iubit? du-te frate prin oras plimbate ca gasesti altu care nu e ca dobitocu ala si ala o sa te aprecieze dar daca nu ai tarie in tine atunci eu zic sa lasi balta relatiile
Pff. ce mitocan. dar nu ai specificat. tu te-ai culcat cu el?
pentru ca in cazul in care raspunsul este NU. e posibil ca el sa se intalneasca cu "prietena ta" strict pentru sex. dar el sa tina la tine, si din cauza asta poate nu ti-a propus sa va despartiti.
dar daca raspunsul este da. inseamna ca isi cam bate joc de amandoua.
sfatul meu ar fi sa iei distanta si sa ii lasi in pace. sunt destui baieti, cu BUN SIMT, si care stiu sa iubeasca o fata. nu ai nevoie de. d-astia.
Nu, nu am facut`o si ma bucur ca am stiut sa ma opresc atunci cand a trebuit #:-s
Nu,nu mi s-a intamplat niciodata si nici nu as vrea.Cred ca te-ai despartit de el acum nu? Daca nu te sfatuiesc s-o faci imediat!
Da mi s-a mai intamplat, dar dupa ce am aflat nu i-am mai dat nici o sansa baiatului chiar daca inca tineam la el. Dupa o perioada de timp nici prietena mea nu a mai stat cu el pentru ca a realizat si ea cat de mitocan e. Din fericirea noi doua ne-am impacat. Am zis ca un baiat nu trebuie sa stea in calea prieteniei noastre.
Tipu' a ramas cu ochii in soare pentru ca nici o fata nu a mai vrut sa fie cu el dupa cele auzite despre el. Sti cum se spune:"Cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde nici unul" :*
Daca nu vrei sa il pierzi, incearca sex oral ...sigur o sa te aleaga pe tine
Bananacantareata87 întreabă: