Pai daca el stie ca tu il placi, nu te intrebi de ce nu face el un pas spre tine? poate nu vrea sa aiba o relatie cu tine...
Sincer, cum mai vrei sa ii atragi atentia o data ce el stie ca tu il placi? Daca nu a facut nici un pas pana acum inseamna ca nu ii reciproca. Cel mai bine ar fi sa iti iei gandul de la el, numai rau iti faci...
Daca ai id-ul lui, vorbeste cu el pe mess si invita-l la un suc.si vezi ce se intampla.
Daca nu te place, dragoste cu de-a sila nu se poate, deci, renunta. Doar n-o fi singurul baiat de pe lumea asta. Ce-i cu atata tragedie?
Servus, draga, nu mai plange, hai ca se rezolva si problema ta. Uite cateva mici sfaturi: -te intalnesti cu el si incepi o discutie serioasa,
apoi mergi cu el la o cofetarie si consumati un dobos cu multa frisca cu un suc dulce de cirese.Mult noroc!
Esti o terminata si vezi lumea EXTRAORDINAR de gresit, revizuieste ti comportamentul adunati gandurile si da ti seama ca nu traiesti pentru a fi proasta ci traiesti pentru a evolua si tu nu prea pricepi ideea... trebuie sa te gandesti inainte sa arunci vorbe in aer "viata mea numai are rost " WTF! cand a avut vreodata viata ta rost, CE ROST? ce e ala? stii tu ce e ala? continua asa si viata mea nu v a mai avea nici un rost decat sa vin dupa tine si te ucid cu mana mea... eu te am facut eu te omor, funda?