| JackDaniels13 a întrebat:

Serus TPU:d. am o intrebare..plac foarte, foarte mult un baiat.dar problema e ca el este foarte ocupat cu bmx si e,, smecher" din ala, adica are succes la toate fetele si toate il vor...as vrea sa stiu cum se poarta un,, smecheras" d`asta cu o fata cand o place.am tot crezut ca nu ma place si ca nu am sanse..inca,, cred.(. oare cum il pot face sa ma simpatizeze macar?straight face Dau funda pentru cel mai detaliat raspuns, va rog fara raspunsuri de genu: daca el are cate fete vrea de ce sa te ia pe tine sau ceva de genu. multumesc anticipat:*.

Răspuns Câştigător
| downtoearth a răspuns:

Baietii cand se indragostesc se poarta foarte frumos, stiu din proprie experienta, incerca sa vorbesti cu el petreceti cat mai mult timp impreuna si daca ai si ceva "forme" si stii cum sa le pui in evidenta poate fi al tau usor incerca sa gasesti cat mai multe subiecte spune-i ca iti place bmx-ul lui si chestii din astea, sfat: incearca sa nu te dai moarta dupa el, o sa pari penibila si o sa te creada o fana, nu incerca sa indapartezi fetele din jurului lui dar inceaca sa fii cea mai buna dintre toate, dupa ce i-ai captat atentia asigura-te ca tipu asta chiar te place daca vrei sa ai o relatie cu el, pentru ca de obicei "smecherasii astia" nu vor decat sa-si bata joc de fete incep prin a fi "cocosi" si la sfarsit devin niste "magari" ai grija cu baietii de genu asta, iar daca nu merge, planeta asta e plina de baieti probabil mai buni ca el deci ai de unde alege. Sper ca te-am ajutat bafta!

| FuckTWorld a răspuns (pentru downtoearth):

Tu nu stii ce inseamna smecher confunzi, ala care isi bate joc de prietena lui si se da cocos, si se bate si ameninta se numeste taran si fraier.Care ii smecher adevarat isi iubeste femeia mai mult ca oricetonguewinking. Smecher inseamna un om cu capul pe umeri care stie sa faca banii, abil, in cele mai grele situatii se descurca singur, un smecher nu isi bate joc si nu ameninta, nu vorbeste gura fara el, un smecher lasa loc de buna ziua si este respectat unde merge.Nu uita ceva mintea conduce pumnul, fi smecher cu capu si nu cu pumnu, un smecher tace si face si isi iubeste femeia ca ochii din cap.Astia de care vorbiti is batausi de colt de bloc si gainar.Gandeste inainte de a vorbi.Numai bine!

| JackDaniels13 explică (pentru FuckTWorld):

@Silviu1990. nu ma refer la genul de,, smecher'' gen tigani si tampitii aia. prin smecher ma refer asa mai boss in grupu cu care umbla el... nu e cu bataie si d`asteahappy

Sa fie clarrr. nu ma refer la smecher gen cocalari pusi pe bataie, manelisti si toti tampiti. NU! eu ma refer la smecher asa mai,, boss'' in grupul lui de bmx. nu ma intelegeti gresit. Multumesc tuturor:*:*

| FuckTWorld a răspuns (pentru JackDaniels13):

Nu ma refeream la tine, i-am raspuns lui povestiri din cripta ca ea se referea la smecheri gen cocalri si tampiti care se dau cocosihappy, confunda cuvintele si i-am explicat.Numai bine!

A, pai oklaughing. scuze. mersii mult:*

| PanaceuUniversal a răspuns (pentru FuckTWorld):

Eu am un singur raspuns!
Fiecare smecher si-o ia candva in freza fiindca apare unul mai smecher decat el!
Consider smecheria si smechereala o mare iluzie in capul unor copii neghiobi!
Nu am fost niciodata un astfel de "smecher", fiindca nu mi-am dorit!
Cu toate astea, sunt respectat si am toti "smecherasii" aia la picioare! De ce? Fiindca lor le lipseste ceva, acel ceva care ii impinge la a deveni smecheri... le lipseste un ideal, un tel... fara acesta devenind nimicuri.
Neavand un ideal, nu pot lupta pentru nimic si atunci incearca sa se "afirme" atat timp cat mai pot... fiindca stim cu totii ce se intampla cu ei :
30 de ani, copil facut aiurea ( la betie, petrecere, cu persoana nepotrivita ), un loc de munca mizer, fara bani - tot ce le ramn fiind amintirile cu "jmecheri"!

| downtoearth a răspuns (pentru FuckTWorld):

Uite ce e, tocmai tu ai spus gandeste inainte de a vorbi deci gandeste honey ca e gratiswinking si tu sa-mi explici mie? Am inteles perfect intrebarea nu smecher de cartier si chestii de astea smecherul din grupul respectiv si daca nu ai observat smecher era intre ghilimele so take some glasseswinking si nu trebuie sa fii smecher ca sa te dai cocos si sa iti bati joc de fete, poti fi doar un simplu baiat pus pe glume, iar JakDaniels s-a referit la smecher in sensul ca are bmx si ca are succes la fete si chestii de genul asta. Citeste de 100 de ori daca nu intelegi ce am vrut sa spun.Nu am spus-o cu rautate bafta!

10 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Deci, eu nu va inteleg. De ce alegeti un smecheras dinasta?
Tu azi il vrei, maine il ai ( te prosteste de fapt si pe tine, ca si pe celelalte) iar poimaine te paraseste. Si asta pentru ca e un smecher. Sau cel putin asa se considera el.
De ce alegi unul ca el, cand tu singura ai zis ca il vor toate, ca are succes la toate. Cine considera ca are succes la toate, se adevereste de fapt a fi un afemeiat, un coate goale. Un nimic.
Si oricum, consider ca e doar un pustan dinasta pana in 17 ani.
Stai linistita, o sa ai sansa la el. La fel ca si celelalte, insa o sa te lase cand te astepti mai putin. Nu vrea nimic serios cu tine.
Iar atunci o sa vi iar aici, sa ne spui ca te-a lasat, o sa ne dai dreptate.
Ocupa-ti timpul cu scoala acum, lasa golanasii. Pentru ca tot tu o sa suferi intr-un final.
Mai bine iti faci un prieten cuminte, care sa aiba grjia de tine, nu un smecher care sa te tina de prostuta.
Tu consideri ca daca e smecher, inseamna ca e iubitor, bun, protector. Si aici gresesti.

Lasa-l naibi pe asta, gaseste-ti unul pentru tine.

| adrianamara a răspuns:

Daca te place si el se comporta frumos desi nu astepta minuni,, genul acesta ''se plictiseste foarte repede de,, cuceriri'' si risti sa suferi mult in urma lui, poti incerca sa-i dai de inteles ca-l placi dar nu te astepta la minuni fi realista nu optimista! Oricum poti incerca! succes!

| JackDaniels13 explică (pentru adrianamara):

Multumesc foarte foarte mult:*