| adina_6125 a întrebat:

Serus:Xam o mare problemasadeu am iesit intr-o zi afara si era si un baiat(D) care ma tot saruta si ma tot lua in brate. a doua zi niste baieti mi-a furat un pantof si el mi lo adus si mai tarziu era foarte nervos si se uita urat la mine(cred ca pentru ca o auzit ca am prieten). azi am aflat ca sta cu cea mai buna prietena a mea(dar numa de azi), cand i-am vazut el imi tot zicea uite pe cine am aicea si se purta de parca imi face in ciuda, cand ii vedem impreuna parca imi era ciuda. o prietena de-a mea i-a spus ca mie imi place de el, ca vreau sa stau cu nu meu el si ca m-am despartit de prietepentru D...atuncea el a zis ca sa nu ma supar ca moate mai tarziu si ca sa mai astept, eu nu am mai zis nimic numai m-am uitat la el.cred ca m-am indragostit de el atunci cand ma saruta parca si vad acele clipe >dulci8-. OARE MA PLACE SI VREA SA STEA CU MINE DAR TINE LA PRIETENA MEA PREA MULT? CE SA FAC? PLS ajutati-macrying

5 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu cred ca este cu prietena ta doar ca sa te faca geloasa. Poate daca ai vorbi cu el si i-ai spune ce simti o sa se intoarca la tine...

| foxi a răspuns:

Asteapta, nu face nimic! Sa vezi pe cine alege dintre voi doua! Nu-i forta mana!

| RobertClaudiu a răspuns:

CUm zic in tot deauna vb unu cu celalalt fara intermediar pentru ca asa nu o sa rezolvati nimic nici o data si fai niste mici avansuri du-te langa el si sarutal si punete la el in brate nah chestii din astea uite mie daca o fata mi-ar face dinaste ar fi clar ca vrea sa fie cu mine este foarte logic

| AlexSadik a răspuns:

Eu te ajut doar la problema cu pantoful, WOW, cred ca a fost o diversiune pentru a lua contactul cu tine laughing o fi vreun robinhud

| anythingforyou a răspuns:

Este clar ca sta cu prietena ta doar pentru ati face in ciuda, cred ca daca ai vorbi cu el sincer si iti deschizi sufletul in fata lui spunandu-i tot ce simti o sa se desparta de prietena ta. sfatul meu:fi sincera cu el si spune-i tot ce simti! happy