| adina_6125 a întrebat:

Serus:Xam o mare problemaeu am iesit intr-o zi afara si era si un baiat(D) care ma tot saruta si ma tot lua in brate. a doua zi niste baieti mi-a furat un pantof si el mi lo adus si mai tarziu era foarte nervos si se uita urat la mine(cred ca pentru ca o auzit ca am prieten). azi am aflat ca sta cu cea mai buna prietena a mea(dar numa de azi), cand ii vedem impreuna parca imi era ciuda. o prietena de-a mea i-a spus ca mie imi place de el, ca vreau sa stau cu el si ca m-am despartit de prietenu meu pentru D...atuncea el a zis ca sa nu ma supar ca moate mai tarziu si ca sa mai astept, eu nu am mai zis nimic numai m-am uitat la el.cred ca m-am indragostit de el atunci cand ma saruta parca si vad acele clipe >dulci8-. OARE MA PLACE SI VREA SA STEA CU MINE DAR TINE LA PRIETENA MEA PREA MULT? CE SA FAC? PLS ajutati-masadcrying

4 răspunsuri:
| zuzu a răspuns:

Stai stai stai
ca nu inteleg.
ai prieten si te saruri cu altu`?
bravowaiting...nu e frumos...
cu prietenul tau cum ramane?

| andreea_9470 a răspuns:

Cred ca daca te-ar iubi, s-ar intoarce la tine.

deci, daca el a suferit atat cand tu aveai prieten, si acum ii mai place de tine si are cale libera, de ce ar mai sta cu cealalta? sa te faca geloasa.nu ar suferi si el?

| nely19 a răspuns:

Nu nu tine la pr ta ff mult, opinia mea este ca vrea doar sa te faca geloasa pentru ca atunci cand el era indragostit de tine, tu nu`i acordai atentie, stai linistita si fi tu indiferenta ca o sa vezi ce o sa se intoarca la sarutari din`alea"dulci''

fundita?

| Dienutza_5997 a răspuns:

Nu e prea frumos ca tesarutai cu el desi aveai prieten:d dar mna. te mai ia si valu ...eu cred ca vrea doar sa te faca geloasa si sa te puna la incercare tongue ...sa vada daca astepti sau nu dupa el