| Ottakringer a întrebat:

Servus!
Am o mica problema ..nu vreau sa fiu criticat sau altceva.
Deci sunt cu o fata de 5 luni, pana acum a fost ca in povesti si inca mai este ...problema vine de la mine ...am impresia ca o sufoc ( ma refer ca o iubesc prea mult si altceva in afara de munca si de ea nu vad ). Am impresia ca poate o presez. si sunt un pic gelos ..nu vad de ce sincer, si eu ma intreb asta! Mi-a dovedit de nenumarate ori ca pot avea incredere in ea la maxim dar totusi gelozia persista. Mai iese cu fetele si nu am nimic impotriva dar cateodata nu stiu, am impresia ca innebunesc cand o stiu plecata. Nu m-am exprimat prea bine stiu si imi pare rau.dar un mic sfat sau o indrumare imi poate da careva? Multumesc si va urez un an nou cu multa sanatate!

16 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Lasa gelozia si vedeti-va de relatia voastra frumoasa.

| Ottakringer explică (pentru Emilian65):

Nu e gelozie din aia obsesiva ...doar ca sunt asa putin. daca eram gelos din ala sigur ma lasa laughing

| MskDesign a răspuns:

Vezi ca gelozia este periculoasa. Daca exista incredere, atunci nu are de ce sa iti fie frica.Cand nu este acasa sau cu tine, ocupa-ti timpul cu ceva care iti face placere, nu sa iti feci ganduri negre.

| Ottakringer explică (pentru MskDesign):

De asta mi'e si frica... chiar daca e putina dar nu ma simt eu bine cand stiu ca sunt putin gelos!

Răspuns utilizator avertizat
| Phini a răspuns:

Nu crezi ca e prea rapid sa o ceri de sotie? Totusi, 5 luni de relatie ii putin. Zic asta ca sa nu o sperii happy
Iar cu gelozia, te asigur ca ii normal, chiar ii placuta putina gelozie intr-o relatie, o condimenteaza big grin
Numai sa nu exagerezi, succes!

| kissyou a răspuns:

Unei fete indragostite ii place sa fie "sufocata",era rau daca erai indiferent, dar nu prea e bine sa fi gelos daca ti-a dovedit ca poti sa ai incredere in ea sau macar sa nu lasi sa se vada ca esti gelos. Mentionez si ca are nevoie de un spatiu al ei, de exemplu daca ea vrea sa mearga undeva nu te oferi sa mergi cu ea asteapta sa te intrebe ea. daca vrea, insa in timpul pet ecut cu tine su sigura ca ii place sa fie "sufocata"(desigur ca depinde si de personalitatea ei, dar tu o stii cel mai bine)

| Ottakringer explică (pentru kissyou):

Ii ofer tot. De cate ori vrea sa iasa nu refuz...dar cateodata o bat si eu la cap sa mai iasa din casa cu o prietena la o cafea/suc sau unde doreste si nu vrea.Imi da impresia ca eu o retin ..am intrebat-o daca e asa si mi-a zis ca nu. Ca nu vrea sa ea ..acum ce sa mai zic? O iubesc enorm! Zilele astea vreau sa o cer dar tot imi vine in minte. poate din cauza mea nu vrea sa mai plece cu prietenele prin oras. Amandoi suntem zodia LEU si ne intelegem perfect. E exact ca si mine la personalitate.

| kissyou a răspuns:

Sunt sigura ca nu iese pentru ca asa vrea ea si nu din cauza ta, doar nu i-ai dat niciun motiv

| Ottakringer explică (pentru kissyou):

De la inceput nu mai vroia sa iasa. Si ma gandeam ca poate din cauza mea sad

| kissyou a răspuns:

Si toti suntem gelosi, este normal daca o iubesti.

| RevolutionX a răspuns:

Ar trebui sa o lasi mai moale cu "dragostea" asta.Nu vezi ca deja ai început sa nu mai gândești limpede?

| Ottakringer explică (pentru RevolutionX):

Ce te face sa crezi ca nu gandesc limpede?

| RevolutionX a răspuns (pentru Ottakringer):

Esti prea indragostit de ea.

| AlexandraAlecsa a răspuns:

E normal sa fi gelos, atat timp cat va iubiti, poate ca teama de a nu o pierde isi face aparenta! Dupa parerea mea nu o sufoci cu dragostea mea, si in relatia mea aceleasi " probleme " apar, dar mi se par normale...

| Ottakringer explică (pentru AlexandraAlecsa):

Dar totusi parca as prefera sa nu fiu deloc gelos. Adica am incredere in ea 100% pot zice cu mana pe inima, dar sentimentul de gelozie ma framanta.