| UnBaiat439 a întrebat:

Servus! big grin. Am cunoscut o fata... Si sincer imi cam place de ea. Dar nu stiu cum sa ii zic. Mie mi se pare ca eu sunt urat, nasol si toate chestile rele... dar ea e super frumoasa. Nu cred ca ar vrea sa iasa cu mine, iar eu sunt mort dupa ea. Ce as putea face? Am tupeul necesar pentru a o intreba, dar ma tem de un "NU".

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Lasa fata sa hotarasca felul in care esti tu. Ai incredere in tine si intreab-o. Daca nu stie ca o placi, crezi ca vine sa te traga de maneca? Trebuie sa ai tupeu, poate ca te refuza si nu ai pierdut nimic, sau poate ca te accepta si ai castigat totul!

| grab a răspuns:

Tupeul necesar e jumate din rezolvare.
chiar daca iti zice acum ca nu, poate tine minte admiratia ta pe viitor. succes!

| IRaluca a răspuns:

Crede-ma, nu ai absolut nimic de pierdut daca ii spui ca o placi. Multe fete frumoase se indragostesc de baieti ca tine care nu se considera destuli de buni pentru ele. Apropiete de ea, incearca sa o cuceresti. Fa-o sa se ataseze de tine si sa simta ca iti poate spune orice happy Usor usor spune-i ce simti pentru ea, fa-i cadouri mici, (daruiestei un trandafir). Mici gesturi cu care ii vei "castiga" sufletul.

| vulturul21 a răspuns:

Stiu un truc cam riscant dar care merita incercat.
Incearca sa vorbesti mult cu ea (de preferat in realitate nu pe site-uri de socializare), fa-o sa rada si tachineaz-o (nu cu glume proaste ci cu glume gen gadil-o sau ceva de genul).
Riscul este ca ea poate sa cada din ideea ca te place in ideea ca poti fi un frate mai mare/mic. Sper ca te-am ajutat.

| VictorSB00 a răspuns:

Doar incearca, n-ai nimic de pierdut