Acum ca ai aflat ca urineaza pentru ca simte placere...ar trebui intr-adevar sa te simti norocos pentru ca e un fel de a-ti demonstra ca o satisfaci sunt putine persoane care isi pot exprima sentimentul de satisfactie in acest mod
Este vorba despre ejacularea feminina, si nu despre. Ai sansa sa ai ai o prietena careia Natura i-a facut un cadou foarte generos, si anume acela de a fi deosebit de sensibila la stimularea cu penisul a faimosului si magicului punct G! Dar trebuie sa goleasca vezica inainte, pentru ca proximitatea zonelor implicate in orgasm, genereaza aceasta senzatie imperativa, de a face pe... Bucura-te ca ai asa o prietena "dotata"!
Ce ma surprinde insa, este ca nu ai spus nimic despre ce faci si ce si cum simti tu, cand ea ajunge astfel la orgasm?! si cum e dupa, fiecare dintre voi?!
In afara de chestii luate de pe internet iti zic ca este normal, cand simte o placere maxima, cand are orgasm ii vine sa urineze si chiar o face, cum ai zis tu. ar trebui sa te bucuri, nu stiu daca la toate femeile se intampla dar eu sunt la fel. nu trebuie sa stii stiintific de ce se intampla asta, ai incredere in ea, norocoasa.
Doar ii vine. si tie iti vine, incat se preseaza pe vezica urinara, si se formeaza o presiune, este normal. Tu dp ejaculare nu urinezi mereu?
Fenomenul are o explicatie.
Clitorisul este organ erectil (ca penisul), la excitatie se umple cu sange, creste in volum si in duritate. Intra in erectie.
Asta are doua efecte: unul este acela de a stimula senzorii de presiune din zona vezicii urinare, adica acei senzori care trimit semnale ca exista urina ce trebuie eliminata. De aici si senzatia de nevoie imperioasa de a urina. Alt efect e acela ca prin cresterea in volum, clitorisul intern sugruma uretra, fapt ce impiedica scurgerea urinii daca ea chiar ar vrea sa iasa.
Mai exista un mecanism care provoaca semnale false din partea vezicii. Fibrele nervoase ce transmit excitatia sunt vecine cu cele care transmit senzatia de urinare. Primele, fiind supraincarcate, le implica si pe cele responsabile de senzatia de urinare, si de aici senzatia de urinare.
Uite am gasit ceva! http://www.unica.ro/articole/sex/Fantana_feminina_a_extazului
Norocosule!;)
Bvvvvvvvvvvvvvvv...si eu sunt tot asafelicitari! este o femeie norocoasa! poate sa ajaculeze! spune i sa stea linistita e totul ok! si u fa ti treaba pana la capat o sa simta placere MAXIMA cand isi va da drumul! da este adevarat simti o presiune, o senzatie de urinat dar este f excitata din cauza asta! isi va da drumul dar nu f mult! va pupacesc si hai la treaba
Dacă esti la socri faci pipi înainte, dacă esti acasă sau unde vrei sa-ți dai drumul o faci!