Nu iti stim stiulul sa iti sugeram sa-l schimbi. Dar poate tu ai cautat in grupul "fetelor populare", e normal sa nu gasesc una prea speciala pe acolo, rar se intalnesc. Las- o sa vina singura, n-o cauta.
Ai dreptate, sper să nu aștept prea mult
Asa ceva nu se obtine dupa numai o luna de zile, trebuie sa cauti mai mult timp!
Nu sunt disperat, dar anturaju din care provin mă cred un fraier că am ajuns la 16 ani și nu am avut o relație o iubită, din cauza asta vreau o prietenă să le arăt că nu sunt un fraier sau un ciudat cum cred ei...
16 ani si vrei sa ai iubita? Eu as vrea sa stiu de ce nu esti disperat sa inveti mai mult, sa te duci la teatru, sa vezi un film de arta, sa mergi la opera, la balet si lista ar putea continua... Si inca ceva: cu cat cauti mai mult, cu atat nu vei gasi. Sunt sigur ca atunci cand va fi sa iti gasesti pe cineva vei sti ca e Ea.
Pai desigur ca nu vrea sa fie "prost" ca restul. mai bine sa iasa si el in parc sa faca spalaturi bucale si sa se uite in jur sa vada daca se uita toata lumea la el
Pai nu ne-ai oferit, destule informate de unde sa stim noi cum te imbragi ce stil ai si cum gandesti?
Dar totusi ar putea fi o probleme spusele tale de mai sus, dar ori cum o iubita necesita mult mult timp liber, stres, rabdare etc.
Ai 16 ani ai viata inainte stai relaxat ca nu dispar fetele.
Încă eşti tânăr fecior, nu trebuie să fii disperat pentru o ''iubită'' la 16 ani, am văzut unii care şi-au găsit jumătatea de la 25+ ani. Nu te grăbi, o să vină şi clipa aia.