| adina_6125 a întrebat:

Seurs:*nu stiu ce am patit dar m-am indragostit de cel mai bun prieten al meu. dar sa va spun o faza:

intr-o seara l-am intrebat ce vrea sa ii cumpar de ziua lui si mi-a spus ca un sarut:*si m-am tot gandit eu si pana la urma m-am decis sa il sarut de ziua lui pentru ca mi-a spus ca asta vrea si eram la pary cu cea mai buna prietena a mea pe leaganul din spatele casei si il strig eu si il intreb ca daca mai stie ce mi-a spus in seara aia pe mess si a zis ca nu si atunci sa asezat pe leagan langa mine s-a uitat la mine si atunci l-am sarutat de atunci ma tot gandesc la asta si la ce dulce a fost.

nu e suparat ca l-am sarutat chiar radem de faza aia si zicem ca o fost fain

va rog ajutati-ma...

Răspuns Câştigător
| AliceHappyGirl a răspuns:

E clar ca tipul te place. Doar ca vrea sa faci tu primul pas. Cand va mai intalniti, saruta-l! Apoi uita-te fix in ochii lui fara sa ii spui nimic si saruta-l iar, dar de data asta sa fie mai lung sarutulwinking Dupa aceea ii poti ca simti ceva special pentru el si ca ai vrea sa fiti mai mult decat prieteni. Apoi totul va depinde de el. Succes!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Intervine ceva rau in ce ai zis? Nu, descurcate mai departe asa cum stii tu.

| Romancutza a răspuns:

Evident cand ti-a spus un sarut el a incercat sa te faca sa intelegi ca el te placewinkingsi daca tu simti acelasi sentiment pentru el ar putea fi ceva mai profund intre voi doiwinkingNu va sugerez sa treceti la lucruri intime dar ati putea face un cuplu chiar dragutwinkinglove struck

Multa bafta in continuare!

| Blondamea a răspuns:

Il placi? ca eu alt motiv nu vad daca il placi l-ai sarutat iar el nu era suparat si nici speriat inseamna ca si el si-ar dori asta

| Biencush a răspuns:

Se pare ca va placeti! De ce nu incercati o relatie pe bune? Inceputul e promitator!