Mi se pare o faza dintr`un film si de alfel foarte draguta...eu am impresia ca s`ar putea naste o poveste de dragoste foarte frumoasa intre voi.Nu`ti fie frica sa `ti recunosti, in primul rand tie insuti, ceea ce simti pentru el.SI nimic sa nu `ti fie frica de faptul ca poti strica prietenia cu el.Si la mine s`a intamplat acelasi lucru, m`am indragostit de cel mai bun prieten ...si e o relatie superba :X:X:X:X sti cum se spune Se incepe cu o amictie, se ajunge la o prietenie si de aici " Nebanuite sunt caile Domnului"
BAfta multa;*!
E foarte frumoasa povestea ta! Dar daca e sa fii cu el iti vei da seama ca nu e chiar la fel ca atunci cand erati prieteni buni, secretele voastre sunt deja stiute de amandoi, nu stiu daca mai ai cu ce sa-l impresionezi...sa discutati ceva nou. Cele mai multe de astfel de relatii se termina urat si nici macar amici nu veti mai fi. Dar poate fi si frumos, nu in toate cazurile se termina urat!
Bafta!
Pff...nu stiu ce sa zic.Eu am fost cu cel mai bun prieten timp de 2 luni si atunci cand ne-am despartit nu a iesit totul tocmai bine.Incercati sa fii-ti impreuna dar aveti grija sa nu va certati ca dupa aveti de pierdut!