Nu ai ce sa incerci ca doar nu suntem caiini, trebuie sa existe macar atractie fizica!
Du-te tu și încearcă. Dup-aia vino înapoi și spune-ne cum e și cum te înțelegi cu Treponema pallidum.
Bineinteles ca e tentant si cred ca e evident ca daca te tenteaza e vorba si de o atractie fizica (apropo la nea 8imal)
Important e sa te protejezi cat mai bine - prezervativ si contraceptive si daca tii musai s-o faci si stii c-o faci cu o persoana care merita atunci nu vad impedimentul.
Cred ca baietii care spun ca "nu te astepta sa te mai respecte a doua zi" vorbesc din experienta sau sunt ipocriti. Un baiat care are un respect pentru fata respectiva si pe deasupra tine musai la chestia asta ca o fata nu trebuie sa se lase din prima seara, atunci n-o s-o faca din prima seara si daca ea chiar vrea o va opri si-i va explica faptul ca o crede deosebita, vrea ceva serios si ar fi bine sa faca sex atunci cand conditiile vor fi optime. Daca si el tine musai si totusi a doua zi isi pierde respectul pentru ea atunci zau nu stiu care e mizerabilul.
Si o ultima chestie. Sexul pare sa fie pentru multi un fel de sperietoare de respect. Cand ai, zice-se, respect pentru o fata si tu insuti faci sex cu ea de la prima intalnire in cunostinta de cauza ca doar nu te-a adormit, si apoi iti pierzi respectul a doua zi, asta inseamna ca n-ai avut nici un respect pentru fata respectiva si tu insuti ai tratat-o ca pe un obiect. Cei care fac lucruri din astea ar trebui in principiu si in conditii normale sa aprecieze faptul ca au fost considerati demni de sex la prima intalnire, fiindca fara indoiala psihicul feminin cantareste in general foarte bine decizia asta.
Sa zicem ca tipei respective ii place sa faca sex si o face cu mai multi baieti, mai bine cei care blameaza treaba asta sa se uite in oglinda si sa-si vada lungu nasului ca daca nu-s tocmai baietii cei care vor cat mai multe partide de sex cu cat mai multe fete, atunci zau daca nu s-a intors lumea cu susul in jos.
Apoi daca tie nu-ti place trebuie sa fii cam prost sa nu stii cu cine ai de-a face.
Imi darama visele Cream a mia oara cand zice: "fetelor sa nu cedati din prima seara"
linarkfts întreabă: