| taineamea a întrebat:

Sex la web - aveti pareri pro sau contra? E ceva normal sau nu? Ce parere aveti de cei care fac asta fara sa se cunoasca nefiind implicati intr-o relatie decat strict virtuala?

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e normal dar banii mananca mintiile omului.

| harciog a răspuns:

Vai de mine, nu pot sa-l sufar.Ai web?

| harciog a răspuns:

Nu putem suporta sexul la web, dar asta ar fi valabil ca si pentru femeile frigide si anume ca inca nu au intilnit barbatul potrivit.

| taineamea explică (pentru harciog):

Sunt unii care chiar nu-l suporta, pe mine una nu ma deranjeaza in cazul in care as face cu persoana cu care am o relatie, insa a face asta cu cineva pe care nu-l cunosc mi se pare cam deplasat.

| iluminous a răspuns:

La cat de mult s-au injosit oamenii in momentul actual,nu ar fi ceva iesit din tipar, ci ceva "cool". Insa daca ai o pretentie de la tine, pretinzi o oarecare verticalitate si un gram de bun simt de la persoana ta, nu o faci, crede-ma. Este dezgustator si tot odata neajutator

| Liviucu a răspuns:

Eu unul sunt de acord maxim cu un dans, streaptease facut din placere de fata pentru mine fie ca e ziua mea, fie ca vrea sa ma faca fericit. Insa, celelalte parti intime ale corpului e bine sa le descoperi impreuna cu acea persoana intre 4 pereti. Senzatia e de nedescris fata de un rahat de ecran de sticla. Nici nu e frumos ce i-as cere si nici nu as putea-o atinge, asa ca tot un cacatzel. happy
Succes!

| taineamea explică (pentru Liviucu):

Sunt de aceeasi parere cu tine. Nu trebuia sa-mi urezi "succes" pentru ca n-am de gand sa fac asta, am pus doar o intrebare sa vad ce cred si altii despre acest lucru. happy

| neutrino a răspuns:

Sexul se face in dormitor. Numai ca unii nu au partener/a in dormitor si atunci si-au cumparat calculator si fac sex la web. Cum sa recunosati ca tu nu ai partener/a? Ce-a virtuala nu e partenera?

Răspuns utilizator avertizat
| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Buna!

Eu sunt CONTRA. Nu este bine sa ai o relatie pe net, sa dai web-cam la un necunoscut sa ii arati partile tale intime. Numai la cineva cine POATE iti este iubit de multi ani si etc..Trebuie sa prinzi incredere in om si POATE dupa. Si de unde stii? Poate el/ea cu care esti pe net are pe cineva ba chiar pe mai multi.

Deci sunt CONTRA.

Succes

| Andradutsa a răspuns:

In ziua de azi nu mai e nimic ciudat. dar sexul la web nu il faci cu o persoana necunoscuta, decat daca vrei sa te vezi pe site-uri xxx, sau cine stie pe unde happy

| ScreamoTime a răspuns:

Foarte praf.

| Ioanaaa96 a răspuns:

Contra. Pt mine e ceva absolut anormal. Doar cineva caruia ii lipseste ceva la creier ar face asa ceva.