Eu cred ca normal, daca vrei si tu la fel de mult ac el si iti va face la fel de multa placere ca lui. E adevarat ca e repede, dar voi ati ars multe etape in relatie, la un an de-abia ar fi normal sa fiti la inveputul relatiei sexuale, asa ca imi imaginez ca la voi totul este pe fast forward.
Daca erati casatoriti te-as fi certat ca inca nu ai facut-o.Prieteni? Nu, draga mea. Ceea ce faci azi cu prietenul tau, o poti afla pe urma la coltul strazii de la cunoscutii comuni.Si daca te desparti de el va urma altul..., si altul...N-o face.Parerea mea.Tu decizi.
Bună.
Gândește problema la rece, mâine poimâine o să ceară să faceți și sex anal! Atunci ce faci? Sănătatea ta este pusă în pericol. Să nu uităm că cercetările recente au scos la iveală că unul din factorii declanșatori ai cancerului de gât este practicarea sexului oral prin transmiterea Virusul Papilloma Uman (HPV).
Pa, pa.
Ti se pare ceva anormal? Din moment ce sunteti de atata' timp impreuna, cred ca sunteti destul de siguri de sentimentele voastre de ce nu ar exista si sexul oral? Mai ales ca e reciproc Si eu am fost reticenta la inceput, dar odata ce am "prins gustul" nu mi s-a mai parut nimic iesit din comun
Nu-ti fa griji E ok :*
Funda?
Hello @someone! Cred ca ai dreptate, ce faceți în dormitor este numai problema voastră și se bazează pe dragoste, respect și încredere.
Poți citi mai multe aici http://www.askmen.ro/articole/sex+oral
Ati fi mai fericiti daca nu v-ati implica sexual deloc inainte de casatorie. Daca va iubiti casatoriti_va sexul fara mustrari de constiinta dupa e mult mai placut.
Da,conteaza si astepctele alea.dar daca acesta este un principiu de al tau si chiar nu ti-l poti incalca ar trebui sa-i spui, dar daca totusi ai vrea poti incerca iar daca nu-ti va placea vei vorbi cu el!
Daca prietenul tau nu e genul de baiat care se "spovedeste" prietenilor sai.da de ce nu?
adica din moment ce ai o relatzie cu el de un an si va iubiti...
Sunt de parere ca intr-o relatzie incerci orice
[Daca asta iti face placere si esti sigura de ce faci]
Sper ca te am ajutat :*.
Poti fi cu el si de 10 ani.nu stiu cand o sa inteleaga oamenii ca porcariile astea nu au de a face cu dragostea.aceasta din urma nu i tot una cu sexul pe care il practica 98 la suta.eu am discutat cu iubitul meu si e total impotriva.ne gandim la copiii nostri ce vor zice cand vor manca la aceeasi masa cu noi dupa o noapte de drag in care mami ia supt o lui tati.iac.faci ce vrei dar asta nu inseamna ca te va iubi mai mlt sau ca va ramane cu tine pentru totdeauna. iubitul meu mi a aratat ce putem face pentru a mentine flacara vie.dar asta nu implica sex mult si prost. oricum la 17sau 18 iti garantez ca nu ai de unde sastii ce e bine si ce e rau.fa ce simti, iar el daca te iubeste te va respecta.multi isi trateaza iubitele sau sotiile ca pe niste c...e de pe centura, iar ele accepta ca de timpul trece si cine te mai ia.scuze de teorie.pup
Cunosc cazuri cand a fost filmata fata de iubitul ei si postat pe net, nici la scoala nu se mai putea duce.era o fata de treba, stateau de 1 an si ceva, dar el s a plictisit evident.sau altii care se sparg la amici si ea saraca nu stie de ce toti o privesc aiurea.vara mea a stat cu un baiat 8 luni,nici el nu mai stia ce sa faca sa o cucereasca,era in stare sa ii aduca si luna de pe cer. dupa ce a convertit o sa zic asa si afacut omu treba cu ea ba sa o mai dea si la altii, apoi amenintari sa nu l paraseasca, sa nu mai zic familiile f apropiate etc norocul ei e ca a intalnit un baiat care o iub cu adev si pe deasupra i a bagat mintiile n cap fostului atat de bine incat a trebuit sa parasesca tara.in concluzie crezi ca vei deveni mai speciala pentru el? discuta cu el spune-i ce simti si vezi cum reactioneaza. daca i te pui pe tava dupa 8 luni peste zece ani ce ii vei mai oferi? bafta